Ан Греъм Лоц е втората дъщеря на Били Греъм -

...
Ан Греъм Лоц е втората дъщеря на Били Греъм -
Коментари Харесай

Колко просто е хората да изхвърлят Бог и след това да се чудят защо светът отива в ада

Ан Греъм Лоц е втората щерка на Били Греъм - прочут баптиски духовник и просветител. Тя е тръгнала по стъпките на татко си и е основала служение, което е основано в Роли, Северна Каролина. Тя назовава себе си преподавател по Библията. Не е ръкоположена. Баща й я е наричал „ най-хубавият просветител в фамилията “. Тя беседва с Джейн Клейсън от Early Show, CBS, на 13 септември 2001 година, с цел да предложи дребна разтуха на фамилиите на околните на жертвите на най-зловещия терористичен акт в историята на човечеството. Предлагаме ми ви дребна част от това изявление. Но по-интересен е коментарът, написан след обявата на изявлението в уеб страницата prayerfoundation.org. Той обикаля интернет пространството към този момент 10 години. Авторът не е показал името си.
Джейн Клейсън: Чувала съм хора да споделят - и религиозните, и тези, които не са религиозни - в случай че Бог е добър, по какъв начин можа да допусне да се случи това? Как бихте дали отговор? Ан Греъм Лоц: Казвам, че Бог също се ядосва, когато види нещо сходно. Бих споделила също, че от няколко години американците в прочут смисъл размахаха юмрука си против Бог и споделиха, Боже, желаеме те надалеч от нашите учебни заведения, нашето държавно управление, нашия бизнес, желаеме те надалеч от нашия пазар. И Бог, който е благородник, просто тихомълком се отдръпна от нашия народен и политически живот, нашия публичен живот. Отблъснахме ръката му, носеща благословия и отбрана. Трябва първо да се обърнем към Бог и да кажем: „ Боже, съжаляваме, че се отнесохме по този начин с теб и в този момент те каним да влезеш в нашия живот. Ние се доверяваме на теб. " Доверието в Бог би трябвало да се практикува....Джейн Клейсън: Това събитие ни промени вечно. Всеки от нас и всички дружно като нация. Знам, че вярваш в това. Как ще го коментираш? 
Ан Греъм Лоц: Добре, апелирам се Бог да употребява това събитие, с цел да ни промени вечно по позитивен метод. И това ще укрепи вярата ни в него. Мислех за всички тези хора, които починаха в тази покруса. В момента няма значение каква политическа принадлежност са имали, каква вяра са изповядвали, небогати ли са били или богати, какъв е бил цветът на кожата им, или портфейлът им от акции. Важното е връзката им с Бог. Бих желал да видя американците да стартират да се концентрират върху някои от главните неща в живота. Тези неща, които са по-важни от просто забавление, наслаждение и печелене на повече пари.

Коментар на незнаен създател:

В светлината на последните събития...терористични офанзиви, стрелби в учебно заведение и така нататък Да забележим, мисля, че всичко стартира, когато Маделин Мъри О'Хеър (тя беше убита, тялото й беше открито наскоро) се оплака, че не желае никакви молебствия в нашите учебни заведения и ние казахме: „ Добре. "  
Тогава някой предложи да не се чете Библията в учебно заведение... Библията, която споделя „ не убивай, не кради " и „ бит близък си като себе си. " И ние се съгласихме. 
Някой съобщи, че е по-добре учителите и шефовете да не се пробват да възпитават по-строгичко децата ни, когато те се държат неприятно. И учебните админи не разрешиха на всеки от екипа да допира възпитаник, когато се държи неприятно, тъй като „ не желаеме неприятна реклама и сигурно не желаеме да бъдем съдени "... И ние казахме: „ Добре. "
Някои от нашите висши определени чиновници споделиха, че няма значение какво вършим, когато сме отвън офиса, стига да вършим работата си. И като се съгласихме с тях, ние научихме това: „ За мен няма значение какво прави всеки, в това число президентът, когато е самичък, стига да имам работа и стопанската система да върви добре... "
И тогава някой предложи: „ Нека печатаме списания със фотоси на голи дами, това, може да се каже, е здравословно, приземено оценяване на красотата на женското тяло. И ние казахме: „ Добре. "
Някой отиде още по-далеч и разгласява фотоси на голи деца, нататък други направиха тези фотоси налични в интернет. И ние казахме: „ Добре, те имат право на независимост на словото. "
И тогава развлекателната промишленост настоя: „ Нека да вършим телевизионни излъчвания и филми, които предизвикват ругатните, псувните, насилието и противозаконния секс. И дано запишем музика, която предизвиква изнасилванията, опиатите, убийствата, самоубийствата и сатанизма. " Ние се съгласихме, тъй като това е просто развлечение, няма неподходящ резултат, пък и по този начин или другояче никой не го приема на съществено, тъй че давайте.
Сега се питаме за какво децата ни нямат съвест, за какво не разграничават положителното от злото и за какво нищо не им пречи да убиват непознати, съучениците си и себе си.
Вероятно, в случай че мислим за това задоволително дълго и настойчиво, можем да го разберем.
Мисля, че това има доста общо с „ Каквото посееш - това ще пожънеш. "
„ Мили Боже, за какво не избави дребното момиченце, убито в класната му стая? " - написа откровено угрижен възпитаник... Може ли отговорът да е: „ Скъпи
угрижен ученико, не ме пускат в учебните заведения. С почитание, Бог. "
Странно какъв брой просто е хората да изхвърлят Бог и по-късно да се чудят за какво светът отива в пъкъла (буквално). Странно по какъв начин имаме вяра на това, което пишат вестниците, само че слагаме под въпрос това, което Бог споделя в Библията. Странно по какъв начин всички желаят да отидат на небето, само че не желаят да имат вяра, мислят, споделят или вършат каквото и да било, което споделя Библията.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР