Ан-26 са спасение за сръбската армия и в мир, и

...
Ан-26 са спасение за сръбската армия и в мир, и
Коментари Харесай

Белградският в."Правда": Руските "Ан-26" са спасение за сръбската армия и в мир, и във война

" Ан-26 " са избавление за сръбската войска и в мир, и във война, написа във водеща публикация сръбският в. " Правда ", представен от " Фокус ". Вестникът отбелязва, че " е изцяло неправилно мисленето за значимостта на бойната авиация спрямо превозването на войските.

Руските " Ан-26 " ще разрешат бързо прекачване на военнослужещи и техника от Белград в Ниш или на което и да е друго място, като в същото време самолетът може да бъде употребен при естествени бедствия, пожари, наводнения или за филантропични интервенции. "

Според Давор Лукач от организация " Фонет ", който от години се занимава с проблемите на сигурността, фактът, че двата транспортни самолета идват непосредствено от съветската войска демонстрира, че те са изцяло изправни и се намират в летателен режим и е задоволително сръбската войска да разполага с добре готови водачи, с цел да бъдат признати на въоръжение.

" Правда " написа, че сръбската войска разполага с още един " Ан-26 ", създаден през 1976 година, който макар че не е изразходвал изцяло летателния си запас би трябвало да бъде ремонтиран.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР