Амулетът е предмет, който прогонва лошото от човека. Най-често той

...
Амулетът е предмет, който прогонва лошото от човека. Най-често той
Коментари Харесай

Ето как да си направите амулет за късмет

Амулетът е предмет, който прогонва неприятното от индивида. Най-често той е естествен, ръчно направен предмет, който пази притежателя му от беди и несгоди. Той може да бъде същински батерия на магнетичните сили. Силата му идва от това, че при изработката му в него се насочва психическа сила, която да помогне на индивида, за който се прави. Той може да промени персоналната карма, само че и да стане мощно оръжие срещу всевъзможни отрицателни въздействия.
Как можете сами да си извършите талисман?
Най-лесно е да си изберете украшение, камъче или нещо, което можете да носите с лекост и до което можете да имате елементарен достъп. Различните типове кристали са доста добър избор, можете да изберете този, който резонира с желанията ви. За да превърнете предмета в талисман обаче ще ви е належащо повече време. Трябва да го вършиме един път седмично в продължение на един месец. Колкото повече време му отделяте, толкоз по-силен ще бъде талисмана.

 Най-подходящите амулети за дома и фамилията Най-подходящите амулети за дома и фамилията
От антични времена нашите предшественици са вярвали в мощната защитна мощ на амулетите. В наше време част от тази просвета е изгубена, само че все ощ...
Как да го заредите с сила?
Върнете се в спомените си и си припомнете по кое време сте изпитвали мечтаната от вас страст или положение с цялостна мощ. Щом си спомните и изпитате още веднъж чувството с цялостната му мощ дръжте талисмана в ръце и го заредете с силата.
Можете да опишете тази страст с думи, като “наричате ” амулета. Да повтаряте страстите като мантра, която ще изпрати вълшебни трептения до определения предмет.
Докато тече зареждането не пипайте предмета по различен мотив, с изключение на когато го зареждате. Не забравяйте – той е специфичен и би трябвало да се отнасяте с него като с скъпа движимост.
Когато талисманът ви е изцяло зареден, той е подготвен да ви пази. Използвайте го всякога, когато имате потребност да усетите енергийното положение, което желаете. А той ще материализира пожеланото в действителността към вас.
 Как да притеглим шанса и благосъстоянието през 2021 година Как да притеглим шанса и благосъстоянието през 2021 година
Всеки се надява новата година да му донесе здраве, благополучие и, несъмнено, финансово благоденствие. Но знаете ли, че и вие самите може да...
 
 
 
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР