АМСТЕРДАМ (Ройтерс) - Холандският крайнодесен лидер Герт Вилдерс, който спечели

...
АМСТЕРДАМ (Ройтерс) - Холандският крайнодесен лидер Герт Вилдерс, който спечели
Коментари Харесай

Холандският националист Вилдерс се нахъсва срещу украинските бежанци

АМСТЕРДАМ (Ройтерс) - Холандският крайнодесен водач Герт Вилдерс, който завоюва най-вече места на избори преди три месеца, само че до момента не е съумял да сформира ново съдружно държавно управление, сподели в понеделник Холандия беше " простакът на Европа ", тъй като одобри прекалено много украински бежанци.

Вилдърс се опълчва на продължаващата военна помощ за Украйна, като твърди, че Холандия би трябвало да резервира оръжията си, с цел да се отбрани. Позицията е един от няколкото въпроса, които разделят неговата крайнодясна Партия на свободата (PVV) от евентуалните съдружни сътрудници.

„ Украинците идват в Холандия всеобщо не поради войната, а за безвъзмездни жилища, безвъзмездни грижите и нашите работни места “, сподели Вилдерс в обява на X. „ Отново сме простаците на Европа. “

Премиерът в оставка Марк Рюте сподели този уикенд, че холандската поддръжка за Украйна е обезпечена в дълготраен проект, защото Вилдерс не би могъл да откри съдружен сътрудник, подготвен да поддържа задачата му да го редуцира.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР