АМСТЕРДАМ (АП) — Холандски съд осъди 17 заподозрени във вторник

...
АМСТЕРДАМ (АП) — Холандски съд осъди 17 заподозрени във вторник
Коментари Харесай

Холандски съд осъди 17 членове на престъпна банда и осъди 3 на доживотен затвор

АМСТЕРДАМ (АП) — Холандски съд осъди 17 обвинени във вторник в дълготрайния развой против тайфа от подземния свят, която е възнамерявала поредност от убийства. Съдиите дадоха доживотни присъди на трима от тях, в това число на някогашния най-издирван дезертьор в страната Ридуан Таги.

Таги и няколко съобвиняеми не участваха на последния ден от процеса им в строго охранявана постройка на съда в покрайнините на холандската столица. Тежко въоръжени служители на реда, носещи бронежилетки, каски и ски маски, патрулираха по улиците към съда, до момента в който колите, пренасящи някои от обвинените, влизаха в под земята паркинг за чуването.

Процесът и още три убийства, свързани със случая, плениха и раздрусаха Холандия, разкривайки смъртоносната действителност на подхранвания от опиати незаконен под земята свят в страната.

Братът на основен очевидец, разпознат единствено като Набил Б., неговият юрист и публицист, работил като поддръжник на очевидеца, всички бяха убити през съвсем шестте години от започване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР