Амос Юга е готов да се завърне на помощ на

...
Амос Юга е готов да се завърне на помощ на
Коментари Харесай

Отлична новина за ЦСКА преди мача с Черно море

Амос Юга е подготвен да се завърне на помощ на ЦСКА, оповестява " Труд ". Националът на Централна африканска република пребори травмата и тренира на цялостни обороти. Очаква се да попадне в групата, а и в състава на " алените " за семейството против Черно море, един от водачите в Първа лига. Откакто Нестор Ел Маестро е треньор на ЦСКА, не е могъл да употребява Юга. Универсалният халф се контузи още по времето на Саша Илич.

Браян Морено, който от половин година не е играл поради травма, също към този момент е разполагаем. През предишния сезон колумбиецът вкара осем гола и бе измежду най-резултатните в ЦСКА. Проблеми с коляното обаче го извадиха за дълго от терена.
 ЦСКА разгласи програмата за следващия
ЦСКА разгласи програмата за следващия " Армейски следобяд "

Този път той ще бъде специфичното присъединяване на Марселино Кареасо

Под въпрос за дуела с Черно море е различен колумбиеца - Марселино Кареасо. Халфът два пъти ходил при сръбската лечителка Марияна и би трябвало да може да излезе на " Българска войска " в събота. 

ЦСКА победи три пъти Черно море през предишния сезон в Първа лига, без да допусне гол. Голямата горчилка обаче остава от пролетния четвъртфинал за Купата на България на " Армията ", когато варненци завоюваха с 2:1 и убиха фантазията на " алените " за трети следващ край. Сега Черно море е водач дружно с Локомотив (Пд), а в предишния кръг завоюва против Лудогорец.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР