Амоняк и белина Комбинирането им може да доведе до токсични

...
Амоняк и белина Комбинирането им може да доведе до токсични
Коментари Харесай

Никога не смесвайте тези препарати за почистване, защото са ОПАСНИ за здравето ви!

Амоняк и белина

Комбинирането им може да докара до токсични изпарения, които могат да провокират съществени химически изгаряния по кожата, лицето, очите, белите дробове, гърлото.



Оцет и белина
 Най-добрият домакински препарат за миене на стъкла! Най-добрият домакински препарат за миене на стъкла!
Почистването на прозорците може да бъде съвсем задачата невъзможна и същинско предизвикателство даже за най-силния препарат. Също по този начин, п...

Когато смесвате киселинен артикул с белина се отделят отровни хлорни пари. В този случай те също провокират химически изгаряния, най-много по очите и белите дробове. 

Перхидрол (хидроген пероксид) с оцет

Смесването на водороден прекис с оцет води до пероцетна киселина. Тя е мощно корозивна и може да сътвори провокиращ резултат. При по-високи концентрации може даже да се получат изгаряния и пострадвания по цялото тяло.

Спирт и белина

При тази искрено рискова композиция се отделя хлороформ. А както добре знаете, той води до зашеметяване и е допустимо дори да изгубите схващане. При това състояние излагате на голям риск освен кожата и очите си, само че цялата нервна система, белите дробове, черния дроб, бъбреците.
 Спрете да купувате скъпи препарати и вижте тайната за разчистване на баба! Спрете да купувате скъпи препарати и вижте тайната за разчистване на баба!
Всички сме уверени в успеваемостта на препаратите за разчистване поради цените им, гръмките реклами и дългият лист от химикали, който...

Белина и препарат за разчистване на тоалетни

Много от препаратите за разчистване на тоалетната паница са с киселинна формула, а смесването им с белината води до токсични изпарения. 



Два разнообразни препарата за отпушване на канали

Всеки препарат за отпушване на канализацията е с друга формула и за това е неразрешено е да смесвате разнообразни препарати, с цел да избегнете освен отделянето на отровни пари, само че и отделянето на хлорен газ, който може да докара донеимоверни вреди и даже детонации.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР