Ами ако ви кажа... Янките, без Герит Коул и Диджей

...
Ами ако ви кажа... Янките, без Герит Коул и Диджей
Коментари Харесай

Колко от това вълнуващо начало на Янките е истинско?

Ами в случай че ви кажа... Янките, без Герит Коул и Диджей Лемахиу, и с Арън Джъдж, който бие единствено.178, Глейбър Торес.192 и Алекс Вердуго. 200, ще стартира ли сезон 10-3?

Дори и най-алчните почитатели на Янките биха се записали за подобен старт досега, в който тимът напусна лагера в Тампа преди две седмици и половина.

Янките никога не стрелят на всички цилиндри първоначално, само че те завоюваха всяка от първите си четири серии, като се опират на няколко горещи прилепа, освежен нападателен метод за мелене на всеки прилеп, някои окуражаващи започващ удар и мощен бик, макар че единствено две ръце са останали от миналогодишния спомагателен корпус.

„ Не можете да ги вземете [победите] отвън дъската и те са толкоз значими в този момент, колкото и когато и да е “, сподели мениджърът Арън Буун тази седмица. „ Бих споделил, че е рано. Така е и би трябвало да се извърви дълъг път. Но всякога, когато можете да играете игри като тази, сигурно се регистрирате за това и го приемате. Повече от всичко –...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР