Ами ако не се бяхме качили точно на този самолет?

...
Ами ако не се бяхме качили точно на този самолет?
Коментари Харесай

Стефания Колева: Затегнете коланите

Ами в случай че не се бяхме качили навръх този аероплан? Ако бяхме взели други решения за значимите неща? А в случай че живеехме по различен метод? Подобни въпроси евентуално всички си задаваме когато се надигнем лице в лице с възможния край.
 Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова, “Извънредно неловко ” и новото им зрелище за неуместните обстановки от живота
Когато ситуацията стане “Извънредно неловко ”

За най-неудобните моменти описват Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова в новото си зрелище

Тези, а и още сходни въпроси вълнуват основната героиня на Стефания Колева в новото ѝ зрелище " Затегнете коланите ". Накратко представлението може да бъде показано като едно персонално и много комично пътешестване в подсъзнанието на една жена, която прави равносметка за живота си, до момента в който самолетът, в който пътува, пада и скоро ще се разбие.

Но както знаем, дамите не си падат по късите форми, по тази причина даваме и още детайлности за постановката. В нея публиката ще се срещне с героиня, която много наподобява на самата Стефания, и това напълно не е инцидентно.

Интересното в представлението е, че сюжетът се развива и на екран, и на сцената. В авансово сниманите кинокадри ще забележим действителната обстановка, а след това, към този момент онлайн на сцената, ще попаднем " в главата " на героинята, където населяват всичките ѝ страхове и всички неуместни несбъднати стремежи.

" Ако не се бях качила на този аероплан? ", кънти гласът в главата ѝ. Притисната от събитията, и малко на бързи обороти, героинята се пробва в оставащите ѝ малко минути живот да навакса неизживяното, минавайки през тематиките, които всяка жена върти в мислите си.

Срещнах ли любовта? Какво щеше да стане, в случай че бях живяла по друго време, в случай че познавах Елвис, в случай че той се бе влюбил в мен? Ами в случай че живеех на друго място... да вземем за пример в Холивуд? Струва ли си да се пазят диети или този живот би трябвало да се живее калорично? Как наподобява Раят за мъжете?

Точно тези въпроси продължава да си задава героичната в " Затегнете коланите ". Подобни главоблъсканици е напълно предстоящо да предизвикат и множеството хора да се замислят за невъзможните вероятни разновидности на паралелните си животи.

Фантастично звучи, и тъкмо по този начин се допуска, че би трябвало да бъде. Освен въображение, в представлението второстепенни герои са и самоиронията, обичта към живота, хората, даже и любовта към грешките, които всички вършим.

В основната роля в постановката е Стефания Колева, а създатели са Здрава Каменова и Светльо Томов. Иван Москов пък е режисьор на видеото, до момента в който художник на мултимедията е Никола Налбантов. Музиката е композирал Добромир Кисьов.
 “Капан за уединен мъж ”, Робер Тома, Йосиф Сърчаджиев и новата премиера в Малък градски спектакъл “Зад канала ”
Как се попада в “Капан за уединен мъж ”

Една крими история, наситена с комизъм и адреналин

Премиерата на " Затегнете коланите " е на 6 октомври (четвъртък) от 19:30 ч. в Theatro оттук канала, София. Цялата информация за представлението е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР