Американците вече могат да поръчат още един кръг от четири

...
Американците вече могат да поръчат още един кръг от четири
Коментари Харесай

Още безплатни тестове за COVID-19 могат да бъдат поръчани сега, тъй като се очертава ръст

Американците към този момент могат да поръчат още един кръг от четири безвъзмездни теста за COVID-19 за този сезон, оповестиха от пощенската работа на Съединени американски щати в понеделник, до момента в който здравните чиновници се приготвят за предстоящо възобновление на вируса през идващите седмици.

Четирите спомагателни теста ще се доставят гратис от седмицата на 27 ноември, споделя USPS.

Как да поръчате повече безвъзмездни проби за Коронавирус

Тестовете могат да бъдат поръчани онлайн на covid.gov/tests или посредством уеб страницата на пощенската работа — същото като предходния кръг от безвъзмездни проби, предлагани през септември.

Поръчването е отворено още веднъж по-рано тази есен ще могат да създадат две поръчки от USPS за общо осем безвъзмездни бързи теста за антиген COVID-19.

Министерството на здравеопазването и човешките услуги, което доставя тестванията от своя ресурс от преди- закупени комплекти, сподели предходната седмица, че 56 милиона теста са доставени до момента този сезон. Това се отнася за към 14 милиона американски семейства, които са поискали проби.

Федералните здравни чиновници упорстват американците да продължат да употребяват проби за COVID-19, с цел да понижат риска от разпространяване на вируса през този празничен сезон, дружно други защитни ограничения като имунизации и маскиране.

Тестването за COVID-19 също може да помогне на хората да схванат дали би трябвало да потърсят курс на Paxlovid на Pfizer, лекарствено лекуване, което може да помогне за попречване на по-тежки признаци. Лекарството остава налично, защото този месец минава към частния пазар.

Как да получите новата ваксина против Коронавирус гратис, със или без застраховка

Новите тестови комплекти идват, до момента в който здравните управляващи деликатно изследват данните, проследяващи вирус, като се предвижда, че случаите ще се усилят тази зима.

След седмици на доста закъснение или постоянни трендове на COVID-19, Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите оповестиха в петък, че някои индикатори – визити в незабавни отделения и хоспитализации – са почнали да се усили „ леко “ в цялата страна.

COVID-19 към момента съставлява най-големия дял от визитите в незабавни отделения за вирусни респираторни болести в цялата страна, съгласно данните на CDC, макар че трендовете за грип и RSV са се ускорили през последните седмици.

„ Надявам се, че към момента носите маски, когато би трябвало, уповавам се, че получавате тази обновена ваксина “, сподели секретарят на HHS Ксавие Бесера пред група публични здравни организации в сряда. < /p>

Бесера сподели, че неотдавна се е върнал от полет с 90-годишната си майка.

„ Нямаше доста маскирани хора, само че ние бяхме, популярност Богу. Всъщност тя е тази, която първа извади маската и ми подсети, тъй като последното нещо, от което се нуждая, е тя да се е заразила с Коронавирус, когато отива в Деня на благодарността “, сподели Бесера.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР