“Американците (The Americans) е драматичен сериал, които ни показва сложния

...
“Американците (The Americans) е драматичен сериал, които ни показва сложния
Коментари Харесай

Премиера за България на петия сезон на “Американците“

“Американците " (The Americans) е трагичен сериал, които ни демонстрира комплицирания фамилен живот на двамата някогашни руски шпиони Фили и Елизабет Дженингс, на които им се постанова да се показват за американци във Вашингтон. Действието в сериала се развива малко, след ръководството на американският президент Роналд Рейгън. Въпреки, че имат организиран брак,с течение на времето и след появяването на двете им деца, той става все по-истински. Отговорностите, които имат като шпиони са все по-сложни и е доста мъчно да пазят фамилията си. Жертвите са огромни по тази причина вземат решение да срещнат с истината  дъщеря си, а по този начин рискуват задачата си. Пейдж настойчиво желае от родителите си да я вкарат в тайните на техния шпионски свят, което от своя страна прави работа им доста по-опасна. Филип и Елизабет би трябвало непременно да запазят анонимността си, даже около сина си Хенри.

Сюжетът  се заплита в допълнение, тъй като Пейдж стартира сантиментална връзка със сина на сътрудник на ФБР  Стан Бийман, които им е комшия и най-хубав другар на Филип, а това автоматизирано остава най-голямата опасност за тяхната сигурност и анонимност. Стан и сътрудникът му във ФБР Денис Адерхолт  работят тъкмо по разобличаването на руските шпиони в Америка. От друга страна Стан е имал държанка Нина, която е била сътрудничка на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). След нейното откриване, тя е изпратена за екзекуция в Москва. Стан резервира контакт с съветски офицер от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) Олег Игоревич Буров, които му споделя секретна загадка, обвързвана с ФБР. Олег е отчаян от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и се прибира в Русия, само че се оказва, че с цел да избяга от предишното не е толкоз елементарно.

След началото на Студената война параноята сред двете страни нараства, което прави задачата на Филип и Елизабет витално значима и още по-опасна.

С присъединяване на:

Кери Ръсел в ролята на Елизабет Дженингс

Матю Рис в ролята на Филип Дженингс

Брандън Джей в ролята на Денис Адерхолт

Коста Ронин в ролята на Олег Игоревич Буров

Кийдрих Селати в ролята на Хенри Дженингс

Холи Тейлър в ролята на Пейдж Дженингс

Ноа Емерих в ролята на Стан Бийман

Марго Мартиндейл в ролята на Клаудия

Франк Лангела в ролята на Гейбриъл
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР