Американците са си поставили задачата да дадат точни характеристики на

...
Американците са си поставили задачата да дадат точни характеристики на
Коментари Харесай

Пентагонът разкри как изглеждат истинските НЛО

Американците са си сложили задачата да дадат точни характерности на по този начин наречените неидентифицирани летящи обекти. Експертите на Пентагона проучиха разкази на очевидци от 1996 до 2023 година и показаха нови данни.

От средата на 20-ти век НЛО са представяни като „ летящи чинии “. Точно по този начин водачът Кенет Арнолд разказва няколко странни феномени.

Според Министерството на защитата на Съединени американски щати най-разпространената форма на НЛО е сфера. Те са бели или железни на цвят и полупрозрачни.

Неидентифицираните летящи обекти са с диаметър от 1 до 4 метра и постоянно летят високо - на височина, която надвишава височината на пътническия аероплан.

Докладът на уеб страницата на UFO, който беше пуснат от AARO - All Areas Anomaly Resolution Office, също дава статистически данни за доказателствата.

Оказа се, че 28% от записаните НЛО са летели на височина към 6 км. Само 10% са били на надморска височина от 1,5 км, а останалите са още по-ниски.

Изненадващо, единствено 1% от очевидците са видели овални и бели желирани зърна „ Тик-Так “, а 45% - болшинството - НЛО е имало формата на сфера. Малцина са забелязали НЛО под формата на диск - 2% от очевидците. Сред малцинството са предмети с формата на триъгълник, цилиндър и квадрат.

Виждани са много НЛО с „ неопределена форма “ - 19%. А 16% от интервюираните са видели летящи светлини.

По-рано Пентагонът сподели карта на " горещите точки " на НЛО - в продължение на 17 години " чинии " са били най-често следени над териториите на Съединени американски щати, Ирак, Сирия и Япония.

Между другото, в Япония НЛО постоянно се виждат над места, свързани с нуклеарни оръжия. Това са Хирошима, Нагасаки, Фукушима.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР