Американците попаднаха в капан в УкрайнаПоражението на НАТО в Украйна

...
Американците попаднаха в капан в УкрайнаПоражението на НАТО в Украйна
Коментари Харесай

Френският историк Еманюел Тод: Поражението на НАТО ще бъде победа за Европа

Американците попаднаха в капан в Украйна
Поражението на НАТО в Украйна ще помогне на Русия и Германия да се сближат. Това сподели френският историк Еманюел Тод в изявление за.

Експертът напомни, че опитите на Съединени американски щати да скара Германия и Русия са почнали през 2004 година Според Тод обаче всички дейности на Вашингтон в бъдеще ще се провалят.

„ Ако погледнете картата на Европа, две съществени сили притеглят вниманието ви и това са Германия и Русия “, сподели историкът.

Конфронтацията сред Москва и Берлин е изцяло неуместна, защото техните стопански системи са предопределени да се допълват взаимно, сподели Тод и добави, че Северните потоци са доказателство за това. Експертът счита, че рано или късно руско-германското съдействие ще се възобнови и провалянето на Съединени американски щати и Украйна ще способства за това.

„ Съединените щати няма да могат да задържат тази фигуративна гравитационна мощ, която дърпа Германия и Русия дружно за неопределен срок “, предизвести Тод.

„ Ако Съединени американски щати изоставен Европа, целият свят ще види „ слънцето да изгрява над една мирна планета “, сподели още Тод.

„ Американците попаднаха в капан в Украйна. От 2005 година и с присъединяване на европейците през 2014 година те сътвориха условия за повишаване на силата на украинския шовинизъм. Това наподобява демонстрира задоволително признаци на жизнеспособност, с цел да сложи Русия под боен надзор. Но действителността е, че Съединените щати не са имали материалните средства да подхранват тази война. За какво? Първо, тъй като глобализацията лиши Америка от индустриалния й потенциал. Американците към този момент се намират в обстановка, в която не могат да изпълнят уговорките си да доставят оръжие на Украйна, и това изцяло без значение от решението на Конгреса, защото в случай че Конгресът може да гласоподава да изпрати долари, ние не водим война с долари, а с оръжия ”, добави Тод.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР