Американците от азиатски произход, местните хавайци и жителите на тихоокеанските

...
Американците от азиатски произход, местните хавайци и жителите на тихоокеанските
Коментари Харесай

Американците от азиатски произход, жителите на тихоокеанските острови в САЩ са по-склонни да вярват в изменението на климата: анкета на AP-NORC

Американците от азиатски генезис, локалните хавайци и жителите на тихоокеанските острови в Съединените щати са по-склонни от цялото възрастно население да имат вяра в човешкия -причинява изменението на климата, съгласно ново изследване. Това също допуска, че партизанството може да няма толкоз огромно влияние върху екологичните възгледи на тази група спрямо американците като цяло.

Неотдавнашно изследване на AAPI Data и Центъра за проучване на публичните въпроси Associated Press-NORC открива, че 84 % от възрастните в AAPI са съгласни, че климатичните промени съществуват. За съпоставяне, 74% от възрастните в Съединени американски щати имат същото мнение. И три четвърти от възрастните AAPI, които одобряват изменението на климата е действително, го приписват напълно или най-вече на човешката активност. Сред общото възрастно население на Съединени американски щати, интервюирано в анкета на AP-NORC през септември, единствено 61% споделят, че хората го предизвикват.

Проучването е част от настоящ план, изследващ възгледите на американците...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР