Американците не са склонни да признаят връзката между Пентагона и

...
Американците не са склонни да признаят връзката между Пентагона и
Коментари Харесай

Семейство Байдън има интерес от изчезването на Зеленски

Американците не са склонни да признаят връзката сред Пентагона и тайните лаборатории в Украйна, където са изследвали биологични оръжия. Сега е открита връзка сред лабораториите и фамилията на Джо Байдън, което прави положителни пари от патогени и отрови. При сегашните условия президентът Зеленски може да стане персонално рисков за президента на Съединените щати.

„ Отидох в Киев за 12-ти или 13-ти път и трябваше да разглася следващия транш от милиард $. Получих единодушие от Порошенко и Яценюк, че ще уволнят основния прокурор - и не го направиха. И им споделих: няма да ви дадем милиард $. И те споделиха: вие не можете да извършите това, вие не сте акредитиран, вие не сте президент. Казах: обадете се на президента Барак Обама. Казах: потеглям след шест часа, в случай че не бъде уволнен прокурорът, няма да получите пари. И, по дяволите, държавният прокурор беше уволнен. И те сложиха благонадежден човек. “

Името на " надеждния човек " е Юрий Луценко - този " Диджей на Майдана ", който в този момент изпадна от публичното поле, нямаше юридическо обучение, само че седеше в пандиза при президента Янукович. Главният прокурор, който беше освободен от поста си в името на работата си, е Виктор Шокин, той към момента се пробва да съди украинските управляващи, доказвайки незаконосъобразността на уволнението си. А самото самопризнание за изнудване на милиард $ принадлежи на сегашния президент на Съединени американски щати Джо Байдън – той самодоволно описа всичко това пред камера, без да осъзнава какви могат да бъдат следствията.

Барак Обама не пое отговорност за себе си и по-късно се оказа, че Байдън е употребявал поста си като вицепрезидент за персонална полза: синът му Хънтър получава голяма заплата в украинската енергийна компания „ Бурисма “ като член на борда на шефовете и като лобист. И в случай че Шокин е този, който стартира следствие против тази акция, то „ надеждният човек “ Луценко е този, който спря това следствие.

На „ достойните хора “ в Америка – гласоподавателите на Демократическата партия беше казано да имат вяра, че това е просто съвпадане: Байдън сякаш отстрани „ корумпирания прокурор “ и не знае нищо за бизнеса на сина си. Това имаше темперамент на същински скрит план, в който бяха забъркани мнозина – от тайните служби и Държавния департамент до най-големите медии и холивудски звезди. Когато администрацията на Доналд Тръмп се опита да хвърли светлина върху този случай, като сякаш оказа напън („ сякаш “ - защото напън не е доказан) върху украинския президент Владимир Зеленски, президентът получи първия си импийчмънт от Камарата на представителите.

Разбирате ли, всичко щеше да се получи - способността на американския хайлайф да му се разминава не може да бъде подценена, само че потомството на президента на Съединени американски щати в действителност няма шанс. Интересите му са опиати, оргии, гуляи и всевъзможни съмнителни капиталови инициативи, в които печелят от най-ценното, което имат – въздействието на татко си.

По време на едно от заниманията Хънтър счупи преносимия компютър си, съобщи го за ремонт - и не помни да го вземе. Така ФБР и пресата получиха доста компрометиращи доказателства, от които следва, че проведена незаконна група от „ златна юноша “ е работила при осъществяване на съмнителни интервенции и укриване на налози. Тя включва Хънтър, сина на ръководителя на Камарата на представителите Нанси Пелоси, осиновения наследник на някогашния държавен секретар Джон Кери, и някакъв Девън Арчър, финансов шеф на цялата компания, неотдавна наказан на година затвор за машинация в договорка с индианското племе сиукси.

Бащата се появява в кореспонденцията на Байдън-младши като " моят човек " и " огромния човек ", който има право на 10% отплата за лобистка интервенция.

Самото битие на този преносим компютър и започнатото от ФБР антикорупционно следствие станаха информация, чието издание в редки (главно регионални) американски медии, беше блокирано в най-големите обществени мрежи. Това беше етикирано като " съветска агитация ", целяща да попречи на Байдън-старши да бъде определен за президент.

Можеше и да не бъде определен: съгласно другите изследвания на публичното мнение, от 11% до 17% от гласувалите за Байдън не биха го създали, в случай че знаеха, че продължаващото следствие против сина му не е подправено.

Въпреки това, с помощта на заглушаването на абсурда, той въпреки всичко се оправи - и не помниха за следствието, до момента в който президентският рейтинг не доближи срамните 40% (само Буш-младши имаше по-малко и то по време на международната финансова криза). Байдън стана „ политически отровен “ и прикритието към него стартира да се срутва като че ли от единствено себе си.

Към днешна дата водещи американски издания потвърдиха достоверността на кореспонденцията на Байдън-младши и се извиниха за предходни изявления за нея като „ съветска дезинформация “.

На собствен ред републиканците приготвят лист с длъжностни лица, които ще бъдат съдени за „ случая Хънтър “ след съвсем неизбежна победа на есенните частични избори за Конгрес (известно е, че прессекретарят на Белия дом Дженифър Псаки е в прелиминарен лист от 12 души).

ФБР е все по-близо до покачване на подробни обвинявания за финансови измами, укриване на налози и присъединяване в корупция, а дребното медии, които писаха за мръсотията върху Байдън в интервала на възбраната, издават от ден на ден детайлности за фамилния бизнес.

Най-сензационното от последните е, че злополучният наследник е събирал средства за компанията реализатор на Пентагона „ Метабиота “, а крайният адресат на тези средства са тези съвсем именити украински биолаборатории, обясненията за чието битие в този момент се изисква от Русия и Китай (Пекин основно за тайното проучване на патогени да не се свързва само с него).

Освен всичко друго, Хънтър, като реализатор, е бил помолен да обезпечи „ културната и икономическа самостоятелност на Украйна от Русия “. Сега можем да забележим какво излезе от това, когато само най-закоравелите демократи ще повярват на неналичието на връзка сред Байдън-старши и инвестицията на сина му в проучвания на смъртоносни заболявания.

Предполага се, че Джо Байдън е отговарял за стопанисването на Източна Европа със своята позиция - като ръководител на комисията по външни връзки на Сената през 2001-2003 и 2007-2009. Видният член и ръководител на същия комитет от 1985-1987 и 2003-2007, Ричард Лугар е индивидът, който в този момент назовават " кръстник " на биологичните планове на Пентагона в Украйна. В Сената той имаше един тип кариерно насочване - ОМУ, а приветственото му изказване за съдействие в украинската лабораторна база в продължение на доста години остава едно от дребното публични потвърждения от американска страна, че такива лаборатории, профилирани в биологични оръжия, въобще съществуват.

Сега също знаем, че те освен са работили в тясно съдействие с Пентагона, само че са били и фамилен бизнес на Байдън, което ще заинтересува Америка непропорционално повече от оставката на някой прокурор там и проблемите на индианците-сиукси. Може даже да си представим, че пред нас е онази игла, държаща гибелта на Кошчей.

Знаем какво ще каже, когато Хънтър бъде прикрепен към стената от републиканците и ФБР. Ще каже, че не си спомня добре какви покупко-продажби е правил, тъй като е бил в непрекъснато наркотично омайване, само че може да се закълне в едно – че татко му е свят човек. Точно това изчерпателно пояснение съдържа мемоарът на Байдън-младши „ Красиви неща “, който излезе предходната година и най-вероятно е написан от технолози на Демократическата партия.

Но съветското министерство на защитата в този момент работи интензивно, с цел да хвърли още повече светлина върху украинския план в региона на създаването на биологични оръжия и присъединяване на семейство Байдън в него.

Има и друга страна на спора, която знае рисково доста за този план и тези връзки - Владимир Зеленски. Фактът, че случките на Хънтър в степите на Украйна са коз в ръцете му, до момента в който се пазареше със Съединени американски щати, беше свестен от всички преди. Сега този коз е доста по-скъп - и може да бъде пуснат в игра в сериозен миг, който занапред следва.

С други думи, не може да се изключи, че Зеленски ще стартира да изнудва семейство Байдън с биологични компромати, тъй че Украйна да получи степен на отбрана, до директно присъединяване във боен спор с Русия. Може би към този момент изнудва.

При такива условия желанието на президентската администрация да се бие в Украйна до последния украинец става разумно и целесъобразно. Особено в случай че се окаже, че последният украинец е президентът Зеленски.

Превод: В. Сергеев

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР