Американците, които не са успели да се евакуират от Израел

...
Американците, които не са успели да се евакуират от Израел
Коментари Харесай

На фона на яростта на войната между Израел и Хамас, САЩ планират евакуационни полети за Израел за американци от петък

Американците, които не са съумели да се изтеглят от Израел след смъртоносните терористични офанзиви на Хамас, ще получат помощ от петък, Съединени американски щати Държавният департамент разгласи. Правителството на Съединени американски щати ще стартира да провежда чартърни полети и прекосяване на кораби за жители на Съединени американски щати, които не са съумели да намерят излаз от Израел посредством търговски средства.

Тъй като бойци на Хамас нападнаха израелски общности в събота, предизвиквайки ответни дейности въздушни удари от Израел върху следената от Хамас Ивица Газа, огромните американски самолетни компании стопираха полетите до страната.

Кога стартират полетите за евакуация на Израел?

Правителството на Съединени американски щати ще стартира превоза за американците и техните най-близки членове на фамилиите в петък, сподели представителят на Държавния департамент Матю Милър в изказване в четвъртък. Хората, нуждаещи се от помощ, бяха призовани да попълнят формуляр.

съвещания за пътешестване В четвъртък Държавният департамент прикани американците да преразгледат пътуването до Израел, както и до палестинската територия на Западния бряг след офанзивата на Хамас.

„ Терористичните групи, терористите-единствени артисти и други нападателни екстремисти не престават да възнамеряват вероятни офанзиви “, се споделя в бюлетината.

За Газа управляващите имаха по-сериозно предизвестие: „ Не пътувайте. “ < /p>

„ Правителството на Съединени американски щати не е в положение да дава рутинни или незабавни услуги на жители на Съединени американски щати в Газа, защото на чиновниците на държавното управление на Съединени американски щати е неразрешено да пътуват там “, споделя Държавният департамент. „ Хамас, избрана от държавното управление на Съединени американски щати задгранична терористична организация, управлява инфраструктурата за сигурност в Газа. Средата за сигурност в Газа и по нейните граници е рискова и нестабилна. “

Газа е под израелска обсада, откогато Хамас пое контрола през 2007 година Тази седмица Израел наложи това, което назова „ цялостна блокада “ на Газа, като прекъсна притока на вода, електричество и гориво към територията, защото въздушни удари удариха крепостта на Хамас.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР