Американското управление по авиация разследва актьора Харисън Форд за инцидент

...
Американското управление по авиация разследва актьора Харисън Форд за инцидент
Коментари Харесай

Разследват Харисън Форд заради инцидент със самолет

Американското ръководство по авиация проверява артиста Харисън Форд за случай на летище в Южна Калифорния предходната седмица, оповестиха Асошиейтед прес и Агенция Франс Прес.

Двуместният аероплан на артиста е пресякъл писта за кацане, когато водачът на различен уред е правел подготвителна маневра за кацане и политане в петък. Жертви и вреди няма, предава Българска телеграфна агенция.

Причината за случая е, че Харисън Форд, който е прочут като добър водач, е чул неприятно или неприятно е схванал инструкциите от контролната кула. Той е получил разпореждане да спре, само че вместо това е траял и е пресякъл пистата. Двата самолета са се разминали на разстояние 1,3 км.

Харисън Форд обърка пистите

Според записа, Харисън Форд е споделил, че е схванал тъкмо противоположното на командата.

Това е следващият случай на Харисън Форд като водач. През 2017 година той приземи самолета си не на писта за кацане, а за маневриране в Калифорния, като мина над Боинг 737 със 110 пасажери и шест души екипаж. Две години по-рано кацна спешно на голф игрище с колекционерски аероплан от Втората международна война поради щета в мотора. Тогава Харисън Форд имаше няколко счупвания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР