Американското правителство смекчи днес правилата за поведение на учениците през

...
Американското правителство смекчи днес правилата за поведение на учениците през
Коментари Харесай

Смекчиха правилата за учениците в САЩ

Американското държавно управление смекчи през днешния ден разпоредбите за държание на учениците през. Допустимото разстояние, на което те могат да стоят един от различен се понижа от шест фута - към 183 сантиметра, до три - към 91 сантиметра, написа.
Новите рекомендации на федералните Центрове за надзор и предварителна защита на заразните заболявания са част от устрема на администрацията на Джо Байдън да върне присъственото образование за милиони възпитаници в публичните учебни заведения, без това да ускори разпространяването на ковид. От повече от година доста учебни заведения в Съединени американски щати са в режим на отдалечено образование. Препоръките са направени на база данни от учебните заведения в щатите Юта, Мисури и Флорида, които сочат, че предаването на COVID-19 в учебните заведения е релативно ниско, когато се носят маски и дори когато не се съблюдава отстоянието от шест фута.
 Американските здравни управляващи: Подсушавайте ръцете си след измиване Американските здравни управляващи: Подсушавайте ръцете си след измиване
Американският Център за надзор и профилактика на болесттите актуализира управлението си за миене на ръце, като включиха и видеомат...
Препоръките засягат образователните заведения от детски градини до гимназии в региони с ниско и умерено равнище на разпространяване на вируса. В общности с високо равнище на разпространяване учениците би трябвало да съблюдават между тях разстояние от шест фута, с изключение на когато са на дребни групи дружно с учебен личен състав. Дистанцията от шест фута се резервира, когато ученикът контактува с преподавател или член на учебния личен състав и когато се храни.
Федералните Центрове оповестиха още, че маските остават наложителни в учебните рейсове или други форми на публичен превоз до учебните заведения. Те предложиха на обществените учебни заведения да тестват постоянно и всеобщо за COVID-19 учениците, защото това ще даде спомагателна сигурност при отдалеченост под шест фута. В сряда Белият дом разгласи, че ще разпредели 10 милиарда $ сред щатите в помощ на осъществяването на проби измежду учителите, учебния личен състав и учениците. Мярката има за последна цел да бъде обновено присъственото образование в учебните заведения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР