Американското издание Sport Bible публикува видео с всички жени, с

...
Американското издание Sport Bible публикува видео с всички жени, с
Коментари Харесай

Ето всички любовници на Роналдо... Сред тях и наша Николета

Американското издание Sport Bible разгласява видео с всички дами, с които Кристиано Роналдо е имал интимни връзки. В листата с любовни забежки на звездата на Реал (Мадрид) попадна и родната плеймейтка Николета Лозанова.

За плеймейтката, която има дете от Валери Божинов, а сега има връзка с Ники Михайлов, от дълго време се приказва, че е имала връзки с Кристиано.

Във видеото Ни Ло е изписана като Николета Лоза, а фрагментите с нея са два — на единия изпраща целувки, а на другия танцува край басейн.

Футболистът на Реал Мадрид е интернационална суперзвезда освен поради уменията си на терена, само че частично и поради визията на модел, която има. По него въздишат хиляди, в случай че не и милиони дами по света, а името му провокира мощни страсти както у дами, по този начин и у мъже.

Сред хубавиците, за които се твърди, че са минали през леглото на португалец, се подреждат имената на звездни и блестящи хубавици, актриси, спортистки, модели и манекенки като Ирина Шейк, Ким Кардашиян, Парис Хилтън, Джема Аткинсън.

Ето ги и тях - дамите на Роналдо:

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР