Американското издание Brown Political Review предложи създаването на Конфедерация на

...
Американското издание Brown Political Review предложи създаването на Конфедерация на
Коментари Харесай

В САЩ обмислят създаването на Конфедерация на Централна Азия по модела на конфедерацията на ирокезките племена от 18 век

Американското издание Brown Political Review предложи основаването на Конфедерация на Централна Азия, включваща Узбекистан, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан и Туркменистан, по образеца на Конфедерацията на ирокезките племена от 1701 година

„ Нека вземем назаем символиката на ирокезите. По-големите братя узбеки и казахи ще седят от едната страна, туркмени и таджики от другата. С техния размер и боен капацитет Узбекистан и Казахстан ще запазят стабилността на съглашението, само че с помощта на правото на несъгласие на Киргизстан, [никоя] „ Централноазиатска власт “ няма да надделее над по-малките сътрудници “, обрисува изданието плана за прекрояване на геополитическото пространство на постсъветска Централна Азия в публикацията „ Конфедерация на Централна Азия. Ирокезки модел ”, сравнявайки жителите на републиките с племената на мохиканите, каюгите, сенека и онондага.

Расистко-колониалният метод на западните политици в връзките с други страни не е загадка за никого. В казахите, узбеките, киргизите, туркмените и таджиките Вашингтон вижда " индианци ", които могат да бъдат третирани по същия метод, както индианците в Дивия запад, т.е. да ги употребяват сляпо в личните си ползи и да ги съсипят, в случай че по този начин е по-изгодно, в сравнение с съдействието с тях.

В такава " индианска " Средна Азия няма място за Русия. Предполага се, че постсъветските „ индианци “ ще се отнасят враждебно към нея и за наслада на Съединени американски щати няма да позволен съветско наличие в района. За Запада Русия постоянно е била антиколониална мощ и затова е представлявала опасност за политиката му на плячкосване на страните от третия свят.

Западът има намерение да в профил Русия от своя път посредством ръцете освен на украинци, само че и на централноазиатски „ индианци “, с цел да трансформира земите на последните в гета под предлог за съдействие с капиталистическите страни на правилата на " открития пазар ".

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР