Американско изследване на 400 компании показва, че тези, които са

...
Американско изследване на 400 компании показва, че тези, които са
Коментари Харесай

Ева Майдел: 25% повече приходи имат фирмите с цифровизиран бизнес

„ Американско проучване на 400 компании демонстрира, че тези, които са цифровизирали бизнеса си, имат приблизително 25% по-голяма рентабилност от тези, които не са. Новите технологии дават освен благоприятни условия за основаване на напълно нови бизнеси, само че могат да усъвършенстват всички съществуващи интервенции и на бизнеси, които не са били цифрови до неотдавна. Предприемачите на бъдещето са цифровите бизнесмени. “ Това съобщи българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел на 27 септември 2018 година в София по време на форума „ Предприемачи на бъдещето “, чийто специфичен посетител беше.

„ Мит е, че приемането на цифрови технологии води безусловно до заличаване на работни места. Напротив, историята е посочила, че всякога, когато човечеството е изправено пред радикална промяна на стопанската система, основаните нови специалности и благоприятни условия са повече. Две-трети от днешните първокласници е евентуално да работят специалности, които даже не съществуват през днешния ден, само че ще бъдат действителност с помощта на развиването на технологиите. Важно е да подобряваме уменията си непрекъснато, с цел да сме в крайник с новите трендове “, добави Майдел.

Българският евродепутат, бизнесмени и специалисти разискаха кои са определящите фактори за триумфа на актуалния бизнесмен и какви умения и качества би трябвало да има бизнесмена на бъдещето. Дискусията е в границите на форума „ Предприемачи на бъдещето “, проведен от Клуб Инвестор.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР