Американско-израелска делегация тайно е посетила Украйна, за да проучи данните

...
Американско-израелска делегация тайно е посетила Украйна, за да проучи данните
Коментари Харесай

Украйна е издала на САЩ и Израел данни за зенитните комплекси С-300

Американско-израелска делегация скрито е посетила Украйна, с цел да изследва данните на зенитно-ракетните комплекси С-300, с каквито е въоръжена украинската войска. Това заяви съветският електронен вестник "Газета ".

Украинците са описали пред западните си сътрудници бойните благоприятни условия на С-300 и са им дали такива системи за полеви проби. Щом бе обявено за желанието на Москва да въоръжи със С-300 сирийската войска, в Украйна дойдоха 18 изтребители от четвърто потомство F-15 Eagle. Тогава бе обявено, че самолетите ще вземат участие в маневрите "Чисто небе 2018 ", показва изданието.

Според медията израелски водачи са тествали в Украйна опциите на С-300 благодарение на американските самолети. Украинските военни са убедили специалистите от Съединени американски щати и Израел, че локалните С-300 не се разграничават кардинално от доставените на Дамаск от Москва.

Израелските военни са стигнали до извода, че изтребителите от пето потомство F-35 Lighting ще бъдат неуязвими за съветските С-300. "По-рано Израел съобщи, че С-300 няма да могат даже да проследят американските F-35 ", добавя "Газета ". Медията акцентира, че Москва е недоволна от тези дейности на Киев, ограничаващи военния потенциал на Дамаск.

От друга страна самодейностите на Украйна в нейния всячески да се опълчва на Русия са елементарно разбираеми, тъй като през днешния ден Киев счита Москва за собствен максимален зложелател, отбелязва "Лента ".

Както сочат обявените от Пентагона тествания на изтребителя Ф-35 Lighting, Съединени американски щати не са уверени, че самолетът е мъчно видим за съветските комплекси С-300, декларира "Известия ". "Русия реши да трансферира С-300 в Сирия, откакто съветски разследващ аероплан Ил-20 с 15 военни бе свален на 17 септември от сирийската противовъздушна защита поради удар на израелските военновъздушни сили по Сирия ", припомня вестникът.

Според министерството на защитата в Москва израелските летци са употребявали съветския аероплан за прикритие от сирийските ракети. Тел Авив отхвърля тази версия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР