Американският телевизионен водещ Бил Козби преди 12 години е приел

...
Американският телевизионен водещ Бил Козби преди 12 години е приел
Коментари Харесай

Бил Козби е дал милиони на предполагаема своя жертва

Американският ефирен водещ Бил Козби преди 12 години е приел да заплати обезщетение от 3,38 млн. $ на своя хипотетична жертва. Това стана ясно при откриването на втория развой против него за полово принуждение. Съществуването на съглашението от 2006 година, което да приключи правосъдно дирене от страна на Андреа Констанд, беше известно, само че не се знаеше точната цифра.
Новият юрист на Бил Козби явно разчита, че по този метод ще покаже Андреа Констанд в неприятна светлина като алчна изнудвачка, водена от парите, съобщи БГНЕС. Адвокатът ѝ Мезеро стана прочут през 2005 година, когато реализира оправдателна присъда за Майкъл Джексън. Тогава обвиняванията против артиста бяха тежки – за полови похищения над деца. Адвокатът съумя да убеди правосъдните заседатели, че тези обвинявания са скалъпени, с цел да се постави ръка на част от положението на Майкъл Джексън.
Бил Козби беше знак на нравственост и принципност до повдигането на обвиняването против него през 2015 година за полово принуждение. Козби беше упрекнат, че се е възползвал полово от Андреа Констанд, откакто я упоил.
Косби е артист и телевизионна звезда, който набира известност след комедийния си сериал, в който играе ролята на лекар и любящ татко. " Шоуто на Козби " (The Cosby Show) става шлагер в Съединени американски щати и му носи международна популярност. С него той си печели славата на честен стожер и бранител на справедливостта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР