Американският телевизионен канал FOX NEWS, позовавайки се на източници, твърди,

...
Американският телевизионен канал FOX NEWS, позовавайки се на източници, твърди,
Коментари Харесай

FOX NEWS сензационно: Първият пациент с COVID-19 е работил в лаборатория в Ухан, а не на пазара

Американският ефирен канал FOX NEWS, базирайки се на източници, твърди, че първият пациент с коронавирусна зараза COVID-19 е работил в лабораторията на Института по вирусология в Ухан, Китай, предава БГНЕС.

„ Източници считат, че първичното предаване на (вируса) е било от прилеп на човек и че „ нулевият пациент “ е работил в лабораторията и по-късно е попаднал измежду популацията на Ухан “, заяви телевизионният канал, базирайки се на „ многочислени източници, осведомени с детайлностите на ранните дейности на държавното управление на Китай и видели съответните документи “.

В предходни информации бе обявено, че първият доказан случай на болест с новия ковид в Китай е бил проследен обратно до 17 ноември 2019 година Това заяви Ройтерс на 13 март, като се базира на локални медии. Предполага се, че новият ковид е тръгнал от продавачка на животинския пазар в Ухан.

Сега един от източниците на канала FOX NEWS упрекна Китай в „ най-скъпата интервенция за скриване на доказателства “ в историята.

Твърди се, че лабораторията не е разработвала биологични оръжия, само че е трябвало да показва изключителни резултати при проучване на вируси от китайски учени.

Ройтерс гръмна: Китай открил нулевия пациент! COVID-19 тръгнал на 17 ноември

По-рано китайското външно министерство в отговор на изказванията за укриване на информация по тематиката за ковид съобщи, че Китай е заел открита и виновна позиция през цялото време във връзка с публикуването на данни за коронавирусната зараза.

На 31 декември 2019 година китайските управляващи осведомят СЗО за огнище на незнайна пневмония в град Ухан в централната част на страната (провинция Хубей). Специалистите открили, че причинителят на болестта е нов ковид, по-късно заболяването публично е наречена COVID-19.

Световната здравна организация на 11 март разгласи експлоадирането на новата коронавирусна зараза COVID-19 за пандемия. Според последните данни на СЗО в света са регистрирани над 2 милиона случая на заразяване, умрелите са над 130 хиляди души.

Welp, this is a pretty big blockbuster if true. ⁦@FoxNews⁩ is citing sources saying the coronavirus originated in a Chinese lab, not the wet markets in Wuhan. https://t.co/tGKxV0F3IX
— Clay Travis (@ClayTravis) April 16, 2020
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР