Американският технологичен гигант Apple представи нов Iphone 13 и подобрен

...
Американският технологичен гигант Apple представи нов Iphone 13 и подобрен
Коментари Харесай

Apple представи iPhone 13

Американският софтуерен колос Apple показа нов Iphone 13 и усъвършенстван модел на iPad Mini, разширявайки 5G свързаността и показвайки по-бързи чипове и по-добри камери, оповестиха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Apple показа новите iPhone 13 и 13 mini с по-ярки екрани, с цел да притегли клиенти към проектите за 5G и в същото време разгласи актуализации на своите iPad устройства и часовници.

Новите модели наподобяват съвсем идентично с iPhone 12 с тази разлика, че са по-дебели и се оферират в нови цветова. Новият iPhone 13 разполага със личен OLED екран на Apple, който е с 20 % по-ярък от предходното потомство.

Базовите модели на iPhone 13 и iPhone 13 мини разполагат с усъвършенствана 12-мегапикселова камера с по-голям датчик и оптична стабилизация на равнище датчик. Едно от главните нововъведения във фотоапарата е " кинематографичния режим ", който разрешава да се снима видео като във филмите - с динамичен фокус: той се концентрира върху движещ се обект и размазва фона в действително време.

iPhone 13 ще има нов чип, наименуван A15 Bionic, който ще усъвършенства продуктивността на смарт телефона и живота на батерията. Цената на телефона ще стартира от 699 $.

Умният часовник от Серия 7 ще разполага с по-голям екран и и по-бързо зареждане. Цената му ще стартира от 399 $ и ще бъде разполагаем по-късно тази есен.

Компанията също по този начин актуализира своя iPad мини с 5G съгласуваност и модифициран дизайн, който го прави да наподобява на по-високия клас iPad Air и Pro. Apple актуализира и базовия си модел iPad с нова камера за работа и учене от у дома. Цената на базовият модел iPad ще стартира от 329 $, а на iPad мини - от 499 $. И двата ще бъдат налични през идната седмица.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР