Американският специален пратеник по въпросите на климата благодари на европейците,

...
Американският специален пратеник по въпросите на климата благодари на европейците,
Коментари Харесай

Джон Кери благодари на Европа за усилията в борбата с глобалното затопляне

Американският специфичен делегат по въпросите на климата благодари на европейците, че са траяли битката против световното стопляне по време на ръководството на Тръмп. Той съобщи, че Съединени американски щати би трябвало да наваксат изгубеното време в тези старания, съобщи Асошиейтед прес.
Кери произнесе тирада от разстояние на среща за климата, хазаин на която беше Италия. Това беше и първото му интернационално послание от името на държавното управление на Байдън. Той съобщи, че Съединени американски щати се връщат в Парижкото съглашение за климата със примирение и упоритост.
 Кери: Администрацията на Съединени американски щати ще се бори с климатичните промени Кери: Администрацията на Съединени американски щати ще се бори с климатичните промени
Бившият държавен секретар на Съединени американски щати съобщи, че демократът Джоузеф Байдън е решен да се бори с изменението на климата, съобщи РИА Новости,...
Вчера, единствено броени часове откакто встъпи в служба, президентът Джо Байдън подписа декрет за започване на процедура за връщането на Вашингтон в климатичното съглашение на Организация на обединените нации, подписан от близо 200 страни. Страните по съглашението се задължават да набележат цели за понижаване на излъчванията от нездравословните за климата изкопаеми горива и да следят и оповестяват излъчванията си. Предшественикът на Байдън Тръмп извади Съединени американски щати от Парижкото съглашение и дефинира решението си като възобновяване на американския суверенитет, напомня 24 часа.
Байдън разпореди на Кери, който бе държавен секретар при президента Барак Обама, да дава отговор за въпросите, свързани с климата, и в това си качество той ще бъде част и от Съвета за национална сигурност на Белия дом. На италианската среща на високо ниво Кери съобщи, че след четири пропилени години Съединени американски щати още веднъж се залавят за работа, означиха европейските информационни организации. " Провалът не е вид ", сподели някогашният американски държавен секретар. Той изрази признателност към Европа за стъпките, които европейските страни са подхванали, за понижаване на замърсяването от петрола, газа и въглищата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР