Американският софтуерен магнат Джон Макафи не е проявявал тенденции към

...
Американският софтуерен магнат Джон Макафи не е проявявал тенденции към
Коментари Харесай

Вдовицата на Макафи: Той не би се самоубил, не заслужаваше да умре като животно в клетка!

Американският софтуерен магнат Джон Макафи не е проявявал трендове към самоубийство, съобщи пред кореспонденти вдовицата му Джанис, представена от Ройтерс.

Тя добави, че упреква американските управляващи за гибелта му в испански затвор, където очакваше екстрадиция в Съединени американски щати:

" Джон Макафи нямаше податливост към самоубийство. Говорих с него няколко часа преди да го намерят мъртъв. Говорихме за решението на съда да го екстрадира в Съединени американски щати. Това не беше изненада за никой от нас. Бяхме готови и имахме проект да апелираме решението. Обвинявам американските управляващи за тази покруса, тъй като поради тези политически стимулирани обвинявания против него брачният партньор ми в този момент е мъртъв. "

Джанис Макафи изиска подробно следствие на събитията към гибелта на брачна половинка ѝ, която настъпи в затворническа килия в Барселона.

Властите настояват, че става въпрос за самоубийство. Адвокатът на Макафи ще изиска втора аутопсия по искане на фамилията на Джон Макафи.

" Последните му думи към мен бяха: " Обичам те и ще ти се обадя вечерта ". Това не са думи на някого, който мисли да се самоубие. Той не заслужаваше да почине в замърсен затвор като животно в клетка ", сподели Джанис Макафи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР