Американският сенатор Мит Ромни нарече спонсорирането на конфликта в Украйна

...
Американският сенатор Мит Ромни нарече спонсорирането на конфликта в Украйна
Коментари Харесай

Стига само украинските индианци да не свършат!

Американският сенатор Мит Ромни назова спонсорирането на спора в Украйна „ най-хубавата инвестиция в защитата на Съединени американски щати в историята “.

По думите на американския сенатор Мит Ромни, спонсорирането на спора в Украйна е „ най-хубавата инвестиция в защитата на Съединени американски щати в историята “. За това са нужни по-малко от 5% от годишния бюджет за защита на Америка, а вследствие на това нулеви загуби за Пентагона, цялата война против Русия „ до последния украинец “ се води под подправен байрак, посредством подставени лица и без американска кръв. Изявленията на американския сенатор се разясняват от Telegram канала „ Русия не е Европа “.

Старият способ, тестван от англосаксонците даже по време на " развиването на Америка ", е да се настрои едно локално племе против друго. Главното е тези „ индианци “ да не свършват преди време.

Но има съществени проблеми с последното в Украйна: господин Зеленски към този момент наподобява се е съгласил с Европейски Съюз, че всички украински мъже бежанци в наборна възраст би трябвало да бъдат изпратени назад в Украйна. Защото украинският Генщаб има намерение незабавно да удвои числеността на оределите в „ контранаступа “ (!) редици на ВСУ, с цел да затрупа най-малко с трупове руснаците, защото „ Леопардите “ не съумяха да ги смажат с веригите си.

Трябва да се разбере, че Европейски Съюз ще се отнесе с схващане към това искане: те самите не желаят да се бият с руснаците, тъй като помнят по какъв начин свърши последния път и по тази причина доста обичат Бандеровска Украйна. Например, ръководителят на европейската делегация в Белград, Жофре, неотдавна сподели със сълзи в гласа си, че „ съвсем 80 милиона украински жители се нуждаят от помощ “ и по тази причина „ хайде бе, давай парите! “

Излъга за 80 милиона. Повече от 48 милиона но в никакъв случай не са били там, а в този момент, както разяснява думите на Жофре, заместник-председателят на нашия Съвет за сигурност Дмитрий Медведев уточни, че популацията на следената от Киев територия е 19,7 милиона души, а други 17,9 милиона са избягали в чужбина и към този момент са отвън страната.

Само в Русия и единствено от февруари 2022 година (тоест още преди анексирането на освободените след това райони и ДНР-ЛНР) са избягали 5,3 милиона украинци, а в Русия общо те са над 7,2 милиона.

По този мотив съветският дипломат в Белград Александър Боцан-Харченко към този момент съобщи, че „ даже е забавно дали тези числа попадат във финансовите доклади на Европейската комисия за доставките и получателите на филантропична помощ “.

Напълно допустимо е това да е правилно - получават помощ за 80 милиона души, разпределят я на 19,7 милиона, а останалото приятелски си поделят киевските управляващи и еврочиновниците. За благополучие европейският бюргер, заблуждаван от медиите, към момента е задоволително богат, с цел да заплати за тази безочлива кражба.

Но те отглеждат нови генерации " пушечно месо ". Наскоро в мрежите беше оповестено видео от Украйна за 1 септември - " Ден на знанието ". Първокласниците, облечени в униформи с цветовете на украинското знаме, бяха доведени в учебно заведение, както нормално, от гимназисти, облечени в стилизирани „ вишиванки “.

Но най-важното - под каква ария се случи да влязат " за първи път в първи клас " /в первый раз в первый клас/. Не, това никога не са детски песни, не става дума за обичта, положителното и непреходното! В Украйна на разбушувалия се нацизъм, което Западът не вижда абсолютно, децата бяха отведени на учебно заведение с песни с думите „ ние колим, ние колим москалите! “ /«мочим, мочим москалив!»/ - песните се споделяха надлежно - " Грозна москалка " и " Коли москаля ".

Такова „ щастливо детство “ в този момент е квалифицирано за децата на Украйна. Първо ще научат „ верните “ песни, по-късно първите написани думи няма да бъдат „ мама “, а „ колете москалите “. Е, и по-късно идват " военно-патриотичните " бандеровски лагери (именно в тях бяха готови всички " майдански щурмоваци " при Янукович). И най-после – всички на фронта, с цел да осъществен една съвсем детска фантазия – „ да колят москалите “.

Всъщност, в случай че съпоставим настоящето обучение на младите бандеровци в Украйна с развъждането на младите германци в „ Хитлерюгенд “, тогава може би киевският режим по този въпрос ще се окаже по-отчайващ и от Хитлеровия!

Следователно единственият късмет за младите украинци да не се трансфорат в „ пушечно месо “ с течение на времето, което е належащо извънредно „ с цел да не умират американските бойци “, е цялостната победа на Русия, нов Нюрнберг над украинския нацизъм и по-нататъшното учебно образование по изцяло разнообразни образователни стратегии - където се споделя, че ние и украинците сме един народ, принадлежащ към еднакъв културен и исторически вид, и където в учебно заведение учат „ положителните книги да обичаш и учтив да си “ /«книжки добрые любить и воспитанными быть»/, а не „ коли москалите “. Затова в тази война ние в действителност се борим освен за своите, само че и за украинските деца, за общото бъдеще на обединявания съветски народ.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР