Американският сенатор Марко Рубио заяви, че НЛО са засичани над

...
Американският сенатор Марко Рубио заяви, че НЛО са засичани над
Коментари Харесай

Най-поле: Америка призна, че извънземните навестяват Земята?

Американският сенатор Марко Рубио съобщи, че НЛО са засичани над лимитираното въздушно пространство на Съединени американски щати от години.

Изказването му пристигна след голям брой засичания на неидентифицирани летящи обекти на над Америка и Канада през последните дни.

През уикенда американски изтребител смъкна „ неидентифициран обект “ над езерото Хурон, по заповед на президента Джо Байдън. Статистиката сочи, че това е третото сходно събаряне за три дни - и четвъртото от осем, като включително влиза казусът с китайския шпионски балон, свален на 4 февруари.



Рубио написа в Туитър: „ Последните 72 часа разкриха на обществеността какво се случва от години, неидентифицирани самолети, които рутинно оперират над лимитирано въздушно пространство на Съединени американски щати. ”

Коментарите пристигнаха, откакто сензационно Пентагонът отхвърли да изключи опцията обезвредените обекти да са от извънземен генезис.

Генералът от военновъздушните сили на Съединени американски щати Глен Ван Херк сподели, че разследващите служби изследват всички благоприятни условия - в това число концепцията, че трите най-нови обекта могат да бъдат свързани с извънземни.

„ Ще оставя на разследващата общественост и на контраразузнавателната общественост да схванат това. Не изключвам нищо “, сподели Ван Херк. „ В този миг ние продължаваме да оценяваме всяка опасност или евентуална опасност, която се доближава до Северна Америка и опитваме да я идентифицираме. “

Обектът, открит в неделя, беше разказан от чиновници на защитата като безпилотна „ осмоъгълна конструкция “ с „ евентуални благоприятни условия за наблюдаване “ и връзки, прикрепени към нея.



 

Китайски балон беше свален на 4 февруари над Южна Каролина, което значи, че американските военновъздушни сили към този момент са свалили четири обекта единствено за осем дни.

Ван Херк сподели, че за разлика от китайския шпионски балон, трите НЛО, свалени през уикенда, са били с сходен размер и скорост.

Той добави, че след откриването на китайския балон в края на януари, Съединени американски щати са коригирали радара си, с цел да могат да наблюдават по-бавни обекти. Той изясни, че тази конфигурация на радара, плюс нарасналото положение на паника, изяснява честотата на наблюденията на НЛО.

Ван Херк съобщи, че военновъздушните сили към момента не са сигурни по какъв начин трите обекта са останали във въздуха, защото все още имат незнайни системи за задвижване. Той добави: „ Ние ги назоваваме предмети, а не балони, с причина. “



 

Дали пък е допустимо извънземни да изследват планетата Земя?
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР