Американският сенатор Джон Маккейн предупреди севернокорейския лидер Ким Чен Ун

...
Американският сенатор Джон Маккейн предупреди севернокорейския лидер Ким Чен Ун
Коментари Харесай

Сенатор Джон Маккейн с тежки думи: Северна Корея ще заплати за действията си със своето пълно унищожение

Американският сенатор Джон Маккейн предизвести севернокорейския водач Ким Чен Ун в свое изказване, че цената за експанзията на КНДР ще бъде нейното изгубване от лицето на Земята, оповестява изданието The Hill. Председателят на сенатския комитет за въоръжените сили съобщи, че Съединени американски щати не могат да разрешат на Пхенян да продължи да създава нуклеарния си боеприпас от оръжия. Освен това, Маккейн сподели, че съгласно него администрацията на Тръмп би трябвало интензивно да си сътрудничи с Китай, с цел да накара Северна Корея да прекрати ракетната си стратегия.

В своето изказване републиканецът акцентира нуждата от укрепване на връзките със съдружниците на Съединени американски щати — Япония и Южна Корея. Според неговото мнение, Съединени американски щати би трябвало да подхващат ограничения по застраховане сигурността на Южна Корея.

Обръщението на Джон Маккейн се появи незабавно откакто медиите оповестиха, че Ким Чен Ун е провел празник по случай сполучливото тестване на водородната бомба. Днес Съветът по сигурност към Организация на обединените нации ще разиска новия план на Съединени американски щати за Северна Корея, според който е допустима глобите да бъдат снети от Пхенян. За да се случи това, обаче, Ким Чен Ун е належащо да се откаже от по-нататъшната активност обвързвана с нуклеарната стратегия. В противоположен случай Съединени американски щати ще упорства за жестоки наказания.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР