Американският сенатор Джон Маккейн определи срещата на върха в Хелзинки

...
Американският сенатор Джон Маккейн определи срещата на върха в Хелзинки
Коментари Харесай

Джон Маккейн: Срещата в Хелзинки беше трагична грешка

Американският сенатор Джон Маккейн дефинира срещата на върха в Хелзинки сред президентите на Съединени американски щати и Русия Доналд Тръмп и Владимир Путин като " трагична неточност ".

Според Маккейн взаимната конференция сред Путин и Тръмп е " една от най-срамните речи на президента ". Срещата в Хелзинки също сподели, че американското президентство е " най-ниската точка в историята ".

Сенаторът Джон Маккейн добави, че вредите, породени от американския президент от неговата " доверчивост, нарцисизъм, съчувствие към автократите ", са " мъчно изчислими ".

 Путин предлага помирение на Робърт Мюлер
Путин предлага помирение на Робърт Мюлер

Русия търси съдействие със Съединени американски щати

" Изглеждаше, че Тръмп и Путин приказват по еднакъв сюжет, а президентът Доналд Тръмп умишлено реши да отбрани тиранина от въпроси, заложени от свободната преса, и подсигурява на Путин постоянна платформа за разпространение на агитация и неистини, " - - сподели Маккейн. Той видя, че нито един от предшествениците на Тръмп не се " унижавал толкоз пред тиранин ".

 Тръмп: Вярвам в разузнаването на Съединени американски щати
Тръмп: Вярвам в разузнаването на Съединени американски щати

С Русия да загърбим предишното

Според Маккейн американският водач " не може да каже истината на своя противник ". " Нашият президент не можа да отбрани това, което ни направи това, което ние сме, а точно положението на свободните хора, които са отдадени на полезностите на свободата у нас и в чужбина ", сподели сенаторът. Маккейн добави, че американските президенти би трябвало да са първите измежду тези, които поддържат тези полезности.

 Демократ: Нови наказания против Русия
Демократ: Нови наказания против Русия

Съединени американски щати и Русия пред нови провокации

" Американците чакат и имат вяра, че президентът Тръмп ще поеме тази отговорност. Остава единствено да се надяваме, че те не се надяват на вятъра ", - приключи сенаторът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР