Американският сенатор Боб Менендес е приел подкупи, за да предприеме

...
Американският сенатор Боб Менендес е приел подкупи, за да предприеме
Коментари Харесай

Американските прокурори твърдят, че сенатор Боб Менендес е взел подкупи, за да помогне на Катар

Американският сенатор Боб Менендес е приел подкупи, с цел да предприеме дейности, удобни за Катар, федералните прокурори настояват във вторник, до момента в който прибавят нови детайлности към делото за корупция против демократа от Ню Джърси.

70-годишният, който е бил ръководител на авторитетната комисия по външни връзки на Сената, в началото беше упрекнат дружно със брачната половинка си и трима предприемачи през септември, след акция, при която федерални сътрудници иззеха златни кюлчета и стотици хиляди долари в брой от вкъщи му.

Впоследствие той беше упрекнат в скрит план да работи като задграничен сътрудник от името на египетското държавно управление, един от най-големите получатели на американска военна помощ.

В обновеното обвиняване от вторник се твърди, че Менендес също се съгласи да помогне на разработчик на недвижими парцели в Ню Джърси, Фред Дейбс, който търсеше инвестиция от милиони долари от катарски фонд с тесни връзки с Доха, в подмяна на злато, мебели и пари. Дайбес, който също е обвине...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР