Американският сенатор Боб Коркър заяви, че президентът на САЩ Доналд

...
Американският сенатор Боб Коркър заяви, че президентът на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Сенатор от САЩ: Доналд Тръмп може да предизвика Трета световна война

Американският сенатор Боб Коркър съобщи, че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила може да провокира Трета международна война със своите дейности.

В изявление за в. "Ню Йорк таймс ", представено от Българска телеграфна агенция, републиканецът Коркър, който е ръководител на комисията по външни работи на Сената (горната камара на парламента), сподели, че Тръмп се държи все едно е в риалити шоу. "Той ме тревожи. Той би трябвало да тревожи всеки, който е угрижен за нашата страна ", съобщи сенаторът. Коркър предизвести, че с безразсъдното си държание президентът на Съединени американски щати рискува да сложи Америка "на пътя към Трета международна война ".

Според сенатора президентът неведнъж е вредил на дипломатическите старания на Съединени американски щати в интернационален проект със своите мнения в Twitter. Коркър изрази удовлетворение от това, че до Тръмп има хора като министъра на защитата Джеймс Матис, държавния секретар Рекс Тилърсън и ръководителя на канцеларията на Белия дом Джон Кели, които по думите му "помагат нашата страна да не изпадне в безпорядък ".

Преди това Тръмп упрекна Коркър за нуклеарната договорка с Иран в поредност от нападки в Twitter, които провокираха остри ответни мнения от сенатора. "Сенатор Боб Коркър ме "молеше " да го поддържа за преизбиране в Тенеси. Аз споделих "не " и той отпадна ", написа президентът. "Той също по този начин искаше да бъде държавен секретар, а аз споделих "не, благодаря ". Той също по този начин значително е виновен за ужасяващата договорка с Иран ", съобщи Тръмп.

"Затова изцяло мога да чакам Коркър да бъде негативен глас и да пречи на нашия популярен дневен ред ", написа президентът.

Коркър отвърна с изказване, в което сподели: "Срамота е, че Белият дом се е трансформирал в забавачка за възрастни хора. Някой явно е пропуснал промяната си тази заран. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР