Американският сенатор Бърни Сандърс съобщи, че е събрал за благотворителност

...
Американският сенатор Бърни Сандърс съобщи, че е събрал за благотворителност
Коментари Харесай

Бърни и ръкавиците: Култовата снимка на Сандърс събра 1,8 млн. долара за благотворителност

Американският сенатор Бърни Сандърс заяви, че е събрал за щедрост 1,8 милиона $ от продажбата на артикули, щамповани с фамозната му фотография от церемонията по встъпването в служба на президента Джо Байдън, на която седи на стол с дебело яке, скръстил ръце с плетени ръкавици, съобщи Франс прес.

Тениски, пуловери и други артикули са пуснати за продажба на уеб страницата му на 21 януари. Всички артикули са изчерпани за 30 минути. Нови артикули са били пуснати през уикенда и още веднъж всички са били продадени до понеделник сутринта.

Time to drop the memes
— Breaking Aviation News & Videos (@breakingavnews)
Сандърс съобщи в официално съобщение, че е удовлетворен, че може да помогне на нуждаещите се поданици на неговия щат Върмонт.

"Но даже тази сума не може да размени активността на Конгреса и това, което аз мога да направя във Вашингтон, с цел да се уверя, че служащите във Върмонт и в цялата страна ще получат поддръжката, от която имат потребност в тази най-тежка рецесия, през която прекосяваме, от времето на Голямата меланхолия ", добави той.

In the last five days, has sold $1.8 million worth of merch featuring this item. His campaign just announced it’ll go to Vermont charities like Meals on Wheels, so that’s pretty cool.
— Philip Melanchthon Wegmann (@PhilipWegmann)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР