Американският ритъм енд блус певец Ар Кели се яви на

...
Американският ритъм енд блус певец Ар Кели се яви на
Коментари Харесай

Певецът Ар Кели на съд по обвинения в сексуално насилие

Американският темп енд блус артист Ар Кели се яви на авансово чуване пред съд в Ню Йорк по отправените му обвинявания в полово принуждение, съобщи Ройтерс.

Процесът против него е плануван за 9 август.

Кели, който е на 54 години, е упрекнат, че управлява незаконна мрежа дружно с мениджърите си, телохранители и други свои чиновници, които му помагали да наема дами и малолетни девойки за секс. Според федералната прокуратура групата набелязвала жертвите на концерти и други места и провела срещите им с Кели. Деянията са осъществени преди повече от две десетилетия.

В края на юни изпълнителят, който е притежател на три награди " Грами ", беше задържан в Ню Йорк.

Освен в Ню Йорк, обвинявания в полово принуждение и корупция на Ар Кели са отправени в Илинойс и Минесота. Според прокурорите ръководената от него мрежа е работила и там.

Властите в Илинойс подведоха артиста под отговорност и за корупция. Той е упрекнат, че е дал рушвет на чиновник през 1994 година, с цел да получи подправен документ за идентичност на името на певицата Алия, с цел да могат да се оженят. Тогава тя е едвам на 15 години. Алия умря при самолетна злополука на Бахамските острови през 2001 година

Ар Кели, който е притежател на три награди " Грами ", не се признава за отговорен по нито едно от отправените му обвинявания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР