Американският рапър Ей Ес Ей Пи Роки беше арестуван на

...
Американският рапър Ей Ес Ей Пи Роки беше арестуван на
Коментари Харесай

Арестуваха A$AP Rocky на летището в Лос Анджелис заради стрелба в Холивуд

Американският рапър Ей Ес Ей Пи Роки беше задържан на интернационалното летище в Лос Анджелис поради пукотевица в Холивуд , осъществена предходната година, съобщи Асошиейтед прес, като цитира локалните управляващи. 

Изпълнителят, чието същинско име е Раким Майърс , е арестуван по съмнение за осъществено нахлуване с оръжие, оповестиха от полицията в Лос Анджелис в публикувано изказване. 

Рапърът, който е на 33 години, е търсен поради случай с огнестрелно оръжие от 6 ноември 2021 година след ожесточаване на спор. Той е упрекнат, че е стрелял с револвер против собствен прочут, който е бил леко ранен и по-късно е потърсил здравна помощ. Майърс дружно с още двама мъже са избягали. 
Потърсени за коментар, представители на рапъра не дадоха отговор. 

Няколко дни по-рано Ей Ес Ей Пи Роки беше сниман в Барбадос с приятелката си Риана . Пред януари двойката разгласи, че чака първото си дете. Бъдещите родители обаче не споделиха по кое време би трябвало да се роди бебето. 

Рапърът пусна последния си албум преди четири години. Той притегли интернационалното внимание през 2019 година, откакто в продължение на месец беше арестуван в Швеция поради улично сборичкване.  Тогава Ей Ес Ей Пи Роки беше приет за отговорен по обвиняванията в нахлуване и получи “условна присъда ”, което означаваше, че няма да лежи още време зад решетките. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР