Американският рапър Джей Зи (Jay-Z) е на първо място в

...
Американският рапър Джей Зи (Jay-Z) е на първо място в
Коментари Харесай

Джей Зи е най-високоплатеният хип-хоп изпълнител, според Форбс

Американският рапър Джей Зи (Jay-Z) е преди всичко в листата с най-високо платените хип-хоп реализатори през 2018, съгласно „ Форбс “. Списъкът е оповестен на формалния уеб страница на изданието, съобщи ТАСС.

 © фотография: АРХИВ
През последната година Шон Картър (истинско име на рапъра), който през декември ще отпразнува 49 години, е спечелил 76,5 млн. $, множеството от които с стартирането на първия му студиен албум „ Всичко е обич “ („ Everything is love “), написан в съдействие с неговата брачна половинка Бионсе (Beyonce). Огромни проходи му е донесло и турнето " On The Run " II.

На второ място в класацията на „ Форбс “ е оглавяващият го три следващи години рапъра Шон Комбс, прочут още като Диди (Diddy). Изпълнителят е спечелил 64 милиона $ за реклама на алкохолни питиета. Тройката най-високо платени музиканти в жанр хип-хоп се добавя от Кендрик Ламар, който е спечелил рекордните в историята си 58 млн. $ с турне в Съединени американски щати и Англия, както и вследствие на рекламен контракт с американските компания „ Найк “ и „ Американ експрес “.
 Бионсе и Джей Зи похарчили 1 милион $ за Бионсе и Джей Зи похарчили 1 милион $ за "домашно " родилно поделение
За да избегнат шума, който се подвигна към раждането на първото им дете, певицата Бионсе и брачният партньор ѝ, рапърът и продуцент Джей Зи, са похарчили 1 благ...

В челната десятка са рапърите Дрейк (Drake) с 47 милиона (4-то място), Доктор Дре (Dr. Dre) с приход от 35 милиона (6-то място), както и Кание Уест, чиито доходи за годината са в размер на 27,5 милиона $ (10-то място). Целият лист включва 20 музиканти.

На 29 юни американското списание " Ролинг Стоун " разгласява лист на 100-те най-велики песни на XXI век, който беше управляван от песента „ Crazy in Love “ (2003) в взаимно осъществяване на певицата Бионсе и брачният партньор й, рапърът Jay-Z.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР