Американският производител на самолети Boeing планира да продаде 8700 самолета

...
Американският производител на самолети Boeing планира да продаде 8700 самолета
Коментари Харесай

Boeing планира да продаде 8700 самолета на Китай до 2040 г.

Американският производител на самолети Boeing възнамерява да продаде 8700 самолета на стойност 1,47 трилиона $ на китайски превозвачи до 2040 година Това се споделя в известие за пресата, оповестено в четвъртък на уеб страницата на компанията. 

Според прогнозите на корпорацията през идващите 20 години КНР ще би трябвало да усили броя на личния състав в региона на въздушния превоз с 400 хиляди души - водачи, техници, стюардеси. Boeing пресмята, че компанията генерира 1,5 милиарда $ БВП в Китай всяка година, като оказва помощ за образованието на професионални служащи, предава. 

" Има положителни благоприятни условия за доста увеличение на броя на интернационалните дестинации на дълги дистанции [до Китай], както и за увеличение на товароносимостта ", сподели ръководещият шеф на Boeing China Ричард Уин. Както той посочи, бързото възобновяване на промишлеността за въздушен превоз на КНР в изискванията на пандемията демонстрира еластичността и огромния капацитет на китайския пазар. 

В прессъобщението се отбелязва, че компанията построява партньорства с Китай на правилата на почитание и взаимно доверие. " КНР работи и като снабдител на съставни елементи за всички модели на нашите пътнически самолети ", се споделя в него. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР