Американският продуцент Харви Уайнстийн поднесе своите извинения на актрисите Мерил

...
Американският продуцент Харви Уайнстийн поднесе своите извинения на актрисите Мерил
Коментари Харесай

Харви Уайнстийн обеща да не споменава имената на холивудски звезди в съда

Американският продуцент Харви Уайнстийн сервира своите извинения на актрисите Мерил Стрийп и Дженифър Лорънс за това, че без тяхно единодушие е употребявал думите им, с цел да потвърди в съда несъстоятелността на обвиняванията, повдигнати против него за полови похищения, оповестява изданието "Холивуд рипортър ".

"Уайнстийн признава приносът на Мерил Стрийп и на Дженифър Лорънс и им сервира своите извинения. Той е предложил на своите юридически съветници да не загатват съответни лица, с които е работил в предишното, даже и до техните изявления да има открит достъп ", обявиха представители на продуцента.

В сряда юристите на Уайнстийн предложиха на федералния съд в Ню Йорк да отклони груповата искова тъжба от страна на шест дами, обвиняващи продуцента в полови похищения. Защитата се аргументира с обстоятелството, че две известни актриси са декларирали, че нямат искания към Уайнстийн. Лорънс беше споделила, че продуцентът постоянно се е държал вежливо с нея. А Стрийп пък призна, че връзките й с него били доста професионални и построени на взаимното почитание. В четвъртък и двете актриси приканиха техните думи да не бъдат представени отвън подтекста им за Уайнстийн да избегне заслуженото наказване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР