Американският президентът заложи на стари теми - на образа на

...
Американският президентът заложи на стари теми - на образа на
Коментари Харесай

Тръмп започна предизборната си кампания без нови политически послания

Американският президентът заложи на остарели тематики - на облика на бранителя на забравените американци и опция на политическия хайлайф във Вашингтон - това е оценката за началото на предизборната акция на Доналд Тръмп за втори мандат в Белия дом. Той е с рекордно невисок рейтинг, 57% от американците не го утвърждават.

Реч без изненади и нови политически обещания предложи Доналд Тръмп в Орландо. Той не се опита да печели нови последователи, а разпали ентусиазма на твърдите си почитатели - те го приветстваха възторжено и му дадоха обещание гласа си следващата година. За по-малко от 24 часа след старта на акцията, той събра повече, в сравнение с всеки друт кандидат за Белия дом през 2020 година - над 24,8 милиона $.

Опонентите му го подлагаха на критика безмилостно.
Бърни Сандърс, претендент за номинацията на Демократическата партия за президент: Час и половина тирада от неистини, изопачения и цялостен нонсенс. Какво прекарване!
Но Тръмп към момента не знае името на главния си съперник - над 20 демократи се стремят към номинацията на своята партия. Първите им предизборни диспути са след седмица в Маями.

 Тръмп публично откри акцията си Тръмп публично откри акцията си
Доналд Тръмп публично откри акцията си за втори мандат на президентските избори през 2020 г, и още веднъж даде обещание да направи Америка велика.

В същото време президентът още веднъж е изправен пред въпроса кой да оглави Пентагона. Изпълняващият длъжността министър на защитата Патрик Шанахан е отдръпнал номинацията си за поста. Причината е изявления за случай на домашно принуждение в фамилията му преди осем години, в който са забъркани сина му е брачната половинка му. Пентагонът няма началник от шест месеца. Военното ведомството в никакъв случай до момента не е оставало без министър толкоз дълго и то - на фона на напрежението с Иран.

Сега се чака Тръмп да номинира за поста министъра на сухопътните войски Марк Еспър. Държавният секретар Помпео увери, че Вашингтон няма да отслаби натиска по отношение на Техеран, само че не желае война с Иран.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР