Американският президент заяви, че не е ясно дали ще се

...
Американският президент заяви, че не е ясно дали ще се
Коментари Харесай

САЩ все още не са информирани официално за промяна в позицията на Пхенян

Американският президент съобщи, че не е ясно дали ще се организира срещата му със севернокорейския водач. Съединените щати към момента не са осведомени публично за смяна в позицията на Пхенян. Разговорите сред Доналд Тръмп и Ким Чен ун са планувани за 12 юни.

Американският президент е подготвен да се срещне със севернокорейския водач, без значение от мненията на Пхенян, че може да анулира диалозите. А дали на 12 юни ще има среща на върха в Сингапур? - Доналд Тръмп беше сбит с отговора.
Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати: Ще забележим. Засега нищо не сме видели, нищо не сме чули. Ще забележим какво ще се случи.
Според съветника по национална сигурност на американския президент Джон Болтън към момента има огромни шансове срещата да се организира. Той съобщи, че Съединените щати ще създадат всичко допустимо диалозите да са сполучливи, само че няма да правят отстъпка от позицията си за нуклеарното разоръжаване на Северна Корея.

Властите в Сеул през днешния ден настояха да бъдат възобновени диалозите сред двете Корея. Вчера Пхенян анулира срещата на високо ниво, която трябваше да се организира в пограничното населено място. Засега, обаче, Северна Корея не е дала отговор дали е подготвена да възобнови диалозите с Юга.

На 22 май президентите на Съединените щати и Южна Корея ще се срещнат. По проект те би трябвало да обсъдят идните диалози сред Доналд Тръмп и Ким Чен ун.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР