Американският президент Доналд Тръмп заяви в неделя, че САЩ няма

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви в неделя, че САЩ няма
Коментари Харесай

Тръмп: Няма да плащаме охраната на Меган и Хари. Те: Няма нужда

Американският президент Доналд Тръмп съобщи в неделя, че Съединени американски щати няма да заплащат за защитата на английския принц Хари и брачната половинка му Меган, които съгласно известия в медиите са напуснали Канада и са се открили в Лос Анджелис, предадоха Ройтерс и ДПА.

Тръмп написа в Туитър, че " в този момент, откакто са напуснали Канада и са отпътували за Съединени американски щати, Съединени американски щати няма да заплащат за тяхната защита. Те би трябвало да заплащат! ", предава Българска телеграфна агенция.

Двойката разгласи през януари, че се отхвърля от кралските си отговорности, напомня Ройтерс.

Агенцията отбелязва, че няма индикации принц Хари или английското държавно управление да са желали от американското държавно управление да покрие разноските за защита на двойката, които съгласно изявления в медиите възлизат на милиони. Британското посолство във Вашингтон не отговори незабавно на молбата за коментар, показва организацията.

Вестник " Сън " писа предходната седмица, че двойката е отпътувала от Канада за Лос Анджелис с частен аероплан, само че не посочи по кое време е станало това.

По-рано този месец Съединени американски щати и Канада се споразумяха да затворят границите си за несъществени пътувания, с цел да облекчат напрежението върху здравните системи, породено от пандемията от новия ковид.

Хари и Меган ще преустановят осъществяването на кралските си отговорности в края на месеца и ще се посветят на " новата си прогресивна роля ". Херцозите на Съсекс имат намерение сами да финансират бъдещия си живот и да прекарват по-голямата част от времето си в Северна Америка.

През последните няколко месеца принц Хари, Меган и синът им Арчи обитаваха главно на Ванкувър айлънд в Канада.

Неназован кралски източник, представен от в. " Сън ", уточни, че Хари и Меган са решили да се открият в Лос Анджелис. Меган Маркъл е израснала в региона на града, където към момента живее майка й Дория Рагланд, напомня организацията.

Според обява в сп. " Пийпъл " принц Хари и Меган към този момент са се открили в дом в Лос Анджелис и не го напущат, спазвайки щатските разпореждания, целящи да овладеят разпространяването на ковид.

Съобщението във в. " Сън " за преместването бе оповестено в същия ден, когато " Дисни " оповести, че Меган Маркъл влиза в ролята на повествовател в документалния филм " Слон ", който ще бъде излъчен от стрийминг платформата на компанията на 3 април. Продукцията наблюдава пътешествието из Африка на семейство слонове.

Това е първата работа за някогашната телевизионна актриса, прочула се с ролята си в сериала " Костюмари ", откогато през януари принц Хари заяви, че със брачната половинка му се отхвърлят от кралските си отговорности.

Принц Хари и брачната половинка му Меган нямат желание да желаят от американското държавно управление помощ за разноските си за защита. Това разгласи двойката в изказване, откакто американският президент Доналд Тръмп предизвести в Туитър, че Съединени американски щати няма да заплащат за защитата на херцозите на Съсекс.

Британският вестник " Сън " писа предходната седмица, че принц Хари и брачната половинка му Меган са отпътували от Канада за Лос Анджелис и ще се открият там. През последните няколко месеца те обитаваха главно на Ванкувър айлънд в Канада.

Американският президент написа в неделя в Туитър, че " в този момент, откакто са напуснали Канада и са отпътували за Съединени американски щати, Съединени американски щати няма да заплащат за тяхната защита. Те би трябвало да заплащат! ".

Говорителка на двойката уточни в изказване, че херцогът и херцогинята на Съсекс нямат желание да желаят от американското държавно управление запаси за защита. Тя уточни, че ограниченията за защита са финансирани по частен път.

Хари и Меган ще преустановят осъществяването на кралските си отговорности в края на месеца и ще се посветят на " новата си прогресивна роля ". Херцозите на Съсекс имат намерение сами да финансират бъдещия си живот и да прекарват по-голямата част от времето си в Северна Америка.

 

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР