Американският президент Доналд Тръмп заяви пред репортери в Белия дом,

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви пред репортери в Белия дом,
Коментари Харесай

След като постоянно натиска за повече пари за оръжие, Тръмп се загрижи за оръжието по света

Американският президент Доналд Тръмп съобщи пред кореспонденти в Белия дом, че Съединени американски щати, Русия и Китай би трябвало да спрат да харчат пари за оръжия и вместо това би трябвало да влагат в дълготраен мир, съобщи БГНЕС.
" Всички ние, Съединени американски щати, Русия и Китай влагаме стотици милиарди долари в оръжия, в това число нуклеарни, което е неуместно ", сподели Тръмп.
" Мисля, че е доста по-добре, в случай че всички се съберем и спрем да вършим тези оръжия... тези три страни, които мисля, че могат да се съберат, да спрат военните разноски и да харчат за неща, които са по-продуктивни за дълготрайния мир ", добави американският президент.
Припомняме, че тъкмо Тръмп доста внезапно упорства всички членки на НАТО да усилят разноските си за защита т.е. за оръжие и да дават най-малко 2% от Брутният вътрешен продукт за това. Освен това, тъкмо Тръмп предложи мегаломански бюджет на Съединени американски щати за 2020 година, като преди всичко заложи нарастване с 5% на средствата за защита - до 750 милиарда $, а планува понижение по редица обществени пера и за екология.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР