Американският президент Доналд Тръмп заяви, че Вашингтон трябва да има

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че Вашингтон трябва да има
Коментари Харесай

Тръмп: Глупаци, трябва да имаме добри отношения с Русия!

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че Вашингтон би трябвало да има положителни връзки с Москва, тъй като това ще помогне за решаването на доста рецесии.

„ Кога злобарите и простаците ще схванат, че да имаш положителни връзки с Русия е нещо хубаво, а не неприятно? Искам да разреша споровете в Северна Корея, Сирия, Украйна, тероризма, и Русия може да помогне доста “, написа президентът от профила си в Туитър.

Той за следващ път акцентира, че разговорът и позитивните двустранни връзки сред двете огромни сили са значими за международния мир. Още по време на президентската си акция Тръмп съобщи, че желае да се схваща с Владимир Путин.

Тръмп написа още, че сред неговия предходник Барак Обама и съветския президент е имало „ нула химия “ и двамата водачи не са поддържали градивен разговор.

Американският държавен глава и съветският му сътрудник организираха среща във Виетнам по време на форума на Азиатско-тихоокеанското икономическо съдействие. Двамата се сплотиха към тезата, че за решаването на сирийския спор са нужни дипломатически старания, а не военни.

Междувременно американският сенатор Бърни Сандърс насочи рецензии към Доналд Тръмп и съобщи, че той „ в никакъв случай не се е срещал с водач на властническа страна, който да не е харесал “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР