Американският президент Доналд Тръмп заяви, че никой не е по-твърд

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че никой не е по-твърд
Коментари Харесай

Задава ли се война? Вижте какво каза Тръмп за Русия

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че никой не е по-твърд от него по отношение на руснаците. Той направи коментар за войната в Сирия по време на взаимна конференция с японския министър председател Шиндзо Абе във Флорида.

Тръмп уточни, че на сирийска земя е имало „ яростни конфликти “ сред американски и съветски бойци, съобщи „ Дейли експрес “. Американският президент уточни, че може да наложи нови наказания на Кремъл. Русия е най-близкият съдружник на режима на Башар Асад в страната, която от 2011 година насам е в революция.

Тръмп акцентира „ твърдостта “, с която дава отговор на възходящата опасност от Русия. „ Никой не е по-твърд по отношение на Русия от мен. За медиите обаче, каквото и да направя, не съм задоволително корав “, сподели президентът. „ Имахме доста яростни боеве в Сирия неотдавна, преди месец, с съветските бойци. Тъжно е, само че доста хора починаха в тези конфликти “, съобщи Тръмп.

Американският президент отхвърли изказванията на съветските въоръжени сили, че техните системи сполучливо са свалили доста от изстреляните към Сирия ракети в интервенцията на Щатите, Англия и Франция в събота. „ Не уцелиха нито една ракета “, сподели Тръмп. Наскоро шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Майк Помпео съобщи, че „ стотици руснаци “ са били убити на сирийска земя по време на конфликти с американските сили. Преди два месеца се появи информация, че доста съветски наемници от групата „ Вагнер “ са починали в сраженията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР