Американският президент Доналд Тръмп увери, че САЩ са готови да

...
Американският президент Доналд Тръмп увери, че САЩ са готови да
Коментари Харесай

Тръмп: САЩ ще се справят с коронавируса

Американският президент Доналд Тръмп увери, че Съединени американски щати са подготвени да се оправят в ковид в страната. На конференция в Белия дом Тръмп разгласи, че назначава вицепрезидента Майк Пенс да управлява напъните против разпространяването на заболяването, съобщи БНР.

Президентът се изправи пред публицистите след обвинявания, че не прави задоволително за опасността от новия ковид. От залата за брифинги той заложи на послания, които да го показват като водач, държащ нещата под надзор и изцяло уверен в капацитета на специалистите си. Тръмп съобщи, че налагането на възбрана за влизане в страната по-рано е помогнало за минимизиране разпространяването на вируса и увери, че Америка е подготвена да се оправи с провокациите.

Това е основен тест за президента, който нееднократно е поставял под въпрос констатации идващи от научните среди. Сега той разказа специалистите като “невероятна група от надарени хора.” Здравните управляващи предизвестяват, че се чакат нови случаи на ковид и акцентираха, че е в този момент е времето другите организации да се приготвят като преразгледат проектите си за деяние при сходни обстановки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР