Американският президент Доналд Тръмп, традиционен критик на мултилатерализма, и френският

...
Американският президент Доналд Тръмп, традиционен критик на мултилатерализма, и френският
Коментари Харесай

Тръмп и Макрон демонстрираха страхотно единство след срещата в Биариц

Американският президент Доналд Тръмп, обичаен критик на мултилатерализма, и френският му сътрудник Еманюел Макрон, който желае да възвърне състоятелността на формата Г-7, демонстрираха единодушие, приветствайки всички аспекти на напредъка, реализиран на срещата на високо ниво в Биариц, съобщи Франс прес.

Бяха два дни и половина на ужасно единение ", съобщи президентът на Съединени американски щати, преди да благодари на своя френски сътрудник, който беше хазаин на форума.

При предходната среща на Г-7 в Канада през 2018 година Тръмп написа туит, с който отхвърли заключителната декларация на форума, напомня Агенция Франс Прес.

Макрон, който преди срещата в Биариц съобщи, че желае да възобнови модела на Г-7, с цел да не се разреши да стане ненужен, беше удовлетворен от положителното съгласие с Тръмп, който авансово представляваше опасност за неуспех на срещата. " По времето на тази среща на Г-7 успяхме да намерим нови точки на доближаване ", сподели френският държавен глава.

Двамата водачи реализираха общи позиции по иранската рецесия, комерсиалната война, данъчното облагане на цифровите колоси, показва Агенция Франс Прес.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР