Американският президент Доналд Тръмп смята, че Туитър помага за това

...
Американският президент Доналд Тръмп смята, че Туитър помага за това
Коментари Харесай

Тръмп призна, че дължи изборния си успех на социалните мрежи


Американският президент Доналд Тръмп счита, че Туитър оказва помощ за това той да доближава свободно до обществеността и без помощта на обществените мрежи надали би постигнал триумф на изборите. Това съобщи самият той в изявление за телевизионния канал „ Фокс бизнес “.

„ Честно казано се колебая, че бих бил там, където съм в този момент, в случай че не бяха обществените мрежи “, сподели Тръмп и добави, че въпреки всичко съществуват и „ лъжливи медии “, които се отнасят към него „ доста незаслужено “.

Според президента хората, които не желаят той да употребява Туитър са „ врагове “ и хора, които не харесват неговия триумф, в това число и на изборите.

Той също по този начин добави, че благодарение на обществените мрежи съумява да показва свободно своите възгледи, в това число и в случаите, в които неговите думи са били изопачени, съобщи БГНЕС.
Държавният глава също по този начин призна, че чрез обществените мрежи той съумява да поддържа публичния интерес. „ Това е малко нетрадиционно, само че наподобява работи “, счита той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР