Американският президент Доналд Тръмп ще участва утре вечер в дискусия

...
Американският президент Доналд Тръмп ще участва утре вечер в дискусия
Коментари Харесай

Вместо дебат Тръмп и Байдън ще отговарят отделно на въпроси на избиратели

Американският президент Доналд Тръмп ще взе участие на следващия ден вечер в полемика с гласоподаватели по телевизия Ен Би Си, а в това време неговият противник Джо Байдън ще направи същото по телевизия Ей Би Си, предадоха Франс прес и ДПА.

Двамата претенденти за президент на Съединени американски щати трябваше на следващия ден да се изправят един против различен на втори избирателен спор, само че той в последна сметка беше отсрочен, поради несъгласието на Тръмп да взе участие във " виртуален спор " със противника си, препоръчан от комисията за дебатите.

Президентът Тръмп ще приказва с гласоподавателите навън, пред Музея по изкуствата " Перес " в Маями, заяви през днешния ден Ен Би Си, представена от Асошиейтед прес. Джо Байдън ще взе участие в телевизионна полемика на Ей Би Си във Филаделфия.

Доналд Тръмп и водещият ще съблюдават обществена отдалеченост, а участниците в полемиката, които ще задават въпроси, ще носят маски, прецизира Ен Би Си.

От оповестяването при започване на октомври, че американският президент е дал позитивна проба за ковид, предизборният щаб на Джо Байдън разгласява всеки ден резултатите на претендента си за президент от проби за Ковид-19. Досега те са все негативни.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР