Американският президент Доналд Тръмп ще посрещне следващата седмица в Белия

...
Американският президент Доналд Тръмп ще посрещне следващата седмица в Белия
Коментари Харесай

Доналд Тръмп приема след седмица в Белия дом израелския премиер Нетаняху

Американският президент Доналд Тръмп ще посрещне идната седмица в Белия дом израелския министър председател Бенямин Нетаняху , в разгара на акцията за парламентарните избори в страната му на 9 април, съобщи Агенция Франс Прес.
 

Двамата водачи ще имат работна среща в понеделник, 25 март , а във вторник ще вечерят дружно, сподели говорителката на Белия дом Сара Сандърс. За идното посещаване беше обявено малко след идването на държавния секретар на Съединени американски щати Майк Помпейо в Тел Авив, отбелязва Ройтерс. " На работната среща на 25 март президентът и министър-председателят ще обсъдят общите ползи на двете страни и дейностите им в Близкия изток ", уточни в изказване Белият дом.
 
Нетаняху планираше да посети идната седмица Вашингтон, с цел да приказва на годишната конференция на Американско-израелския комитет по публичните въпроси, най-голямото произраелско лоби в Съединени американски щати. " Връзките със Съединени американски щати в никакъв случай не са били толкоз мощни ", съобщи в тирада по-рано през днешния ден Нетаняху.
 

Междувременно в Ерусалим израелският министър председател и Помпейо засвидетелстваха през днешния ден единството на своите две страни в опълчването на " нападателните дейности " на Иран в Близкия изток, съобщи Агенция Франс Прес.-->
 

В общо изказване Нетаняху съобщи, че натискът, упражняван от администрацията на Тръмп над Иран, дава резултати. " Трябва да го увеличим, би трябвало да го разтеглим и Съединени американски щати и Израел сътрудничат в тясна съгласуваност , с цел да бъдат отблъснати иранските нападателни дейности в района и по света ", сподели Нетаняху във връзка натиска над Иран
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР